|
Příspěvky uživatele - 234.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gabrovská se Bulharům povedla, 7.2.2017 Gabrovská je chuťovo výborná slivka, len tá plodnosť je menšia, je tu niekto komu Gabrovská dáva bohaté úrody každý rok? |  | Natírání kmenu vápnem, 31.10.2016 Natieral som kmene stromov na bielo v decembri 2015. Náter drží kupodivu doteraz (na 1.fotke je slivka - fotené dnes, po takmer 11 mesiacoch od natretia). Nebudem menovať čo som použil, keďže pred časom tu boli kvôli tomu "ohňostroje", kto chce tak... celý příspěvek > |  |
|  | Bergeron nebo Harlayne?, 24.9.2016 Pri Hargrande prítomnosť nejakých tvrdých vláken v dužine nemôžem potvrdiť. Nestretol som sa s tým. Hargrand má oproti VP tvrdšiu a menej šťavnatú dužinu, na zaváranie sa hodí. Mínusom v tomto prípade využitia je jeho veľkosť, ktorou výrazne... celý příspěvek > |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 24.9.2016 Robili sme hruškovicu čiste z Williamsiek, a potom z mixu Konferencia +Lucasova + Boscova. Tá prvá bola lepšia, ale zasa nie "o parník". Dávať do suda iba Boscovu mi zatiaľ prišlo ako hriech, radšej poteším jej darovaním rodinu, priateľov a známych.... celý příspěvek > |  | Merkur, Shalimar, 24.9.2016 Pani Zuzana za to nemôže (a určite sa nemá za čo ospravedlňovať). Je to zrejme iba dôkaz toho, že aj profesionál sa pri určovaní odrody môže seknúť. A čo potom my hobíci...? Možno ak by pridala fotky jabĺk, dopátrali by sme sa odpovede. Alebo aj... celý příspěvek > |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 24.9.2016 Boscova - v konzumnej zrelosti. Je škoda že všetky dozrejú do bronzova prakticky naraz a skladovateľnosť v obyčajnej pivnici je veľmi krátka. Akokoľvek dobré hrušky 4 za deň nezjete. Takže ako vždy - rozdajú sa. IH |  | Nemoc jabloně, 17.7.2016 Odporučil by som Vám vybrať si z nasledovných odrôd: Rubinola, Merkur, Rozela, Bohemia. Prípadne ešte Admiral (ten je ale už neskorší-zimný, ale veľmi kvalitný, hneď konzumovateľný i dlho skladovateľný), alebo ešte Topaz (tiež zimný, ten je však... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|