|
Příspěvky uživatele - 92.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Husqvarna?, 27.6.2008 To je pravda. Ten tunel se občas ucpe, hlavně když sekáte vlhčí trávu. Na sazování koše taky není úplně super. Přijde mi, že tahle sekačka je hlavně na mulčování a boční výhoz. Sběr do koše je tam jakoby navíc. Jinak jsem ale s touto sekačkou... celý příspěvek > |  | Sekačka Husqvarna?, 20.6.2008 Dobrý den,
Určitě si kupte sekačku s motorem honda. Mám husqvarnu R152SV s motorem honda a jsem naprosto spokojený. Motor je krásně tichý a silný. Ještě mě napadlo, proč třeba nezkusit přímo sekačku honda?
Původně jsem chtěl kupovat tu s otočnými... celý příspěvek > |  |
|  | křovinořez, 25.6.2007 Já se právě rozmýšlím mezi křoviňáky honda UMK 435 a Marunaka TH 48DX. Pro Hondu hovoří dostupnost servisu a zaručená kvalita, Pro Marunaku zase výkon motoru, se servisem je to horší, dále problémy se strunovou hlavou a neznámou kvalitou. Můžete mi... celý příspěvek > |  |
|
|
|