Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na jarní výsadbu ovocných stromů: Kdy a jak správně odstupovat?, 12.3.2025
Spáchal jste snad dobrý úmysl, ale dře to a škobrtá už od nadpisu. Plést hrušky s hrušněmi, jahodové stromy snad s bobulovinami, kyselo s ještě kyselejším?!...Strašit mrazíky, které se mohou vyskytnout téměř vždy, kdy už může být vše dřevinové bez... celý příspěvek >
Střih meruňky, 12.3.2025
U mnohých drobných pěstitelů panuje obava, že pokud stromek přijde o terminál-říkají mu např.kapitán, velitel, tak stromek zahyne. Jsou úzkostní, má-li být odstraněna jakákoliv větev-velká nebo malá. Další furt-klidně i desítky roků stříhají ovocnany... celý příspěvek >
Zimostráz - k likvidaci nebo k oživení?, 11.3.2025
Zkuste pokrátit na cca 10cm nad zemí + vydatně pohnojit a zalít, SPCH.
Počasí 2025, 10.3.2025
Čas po 20 hodině, venku krásný zahradnický déšť tak, až se sklípek plicní tetelí. Zahraniční písek je srážen k zemi spolu s pylem lísek. Tímto jsem poklonu dnešnímu počasí vysek, dobrou mějte si noc, třebas v posteli, SPCH.
Odrůda Admiral, 10.3.2025
-Podepisuju každou literu-do kamene vytesat! SPCH
Počasí 2025, 6.3.2025
I to i támle to.... Mě vždy hořkobolně pobaví info o nenaměření ničehož škodlivého a zároveň varování před otevíráním oken a větrání v okolí. Asi se už nedovíme, nebo s nejméně půlstoletým zpožděním co se na nás sypalo v časech minulých. O reakci... celý příspěvek >
Počasí 2025, 6.3.2025
Luna se s vodou paktuje, buď ji tlačí, nebo táhne, takže nejpozději v půli března cosi padne. Chytnout toho co nejvíc do nádob - to je třeba, většina setí a výsadby se šponuje na startovní čáře, tak ať je další běh bez výraznějších škobrtnutí! A ty... celý příspěvek >
Počasí 2025, 6.3.2025
Co oko dovidí, nos docítí a ucho doslechne. Světoví a místní giganti prorokovali pro jisté děje různé časové termíny-tam jeden : 24 hodin, tu druhý : Příštích čtrnáct dní rozhodne...Je ta zahradničina mnohdy sisyfovská, ale v každém z Nás je asi kus... celý příspěvek >
Přesazování, 2.3.2025
Ano, SPCH.
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
...rostliny do domu, které odvádějí vlhkost-jaké množství i těch v tomto ohledu nejschopnějších rostlin je třeba, aby vyhověly zadavateli? Ať už jde o procenta či jinak vyjádřený obsah, objem vody. 
Rostlina odvádějící vlhkost do domu, 26.2.2025
Důležité je správné větrání, sušení prádla, vaření i s pokličkou...
Počasí 2025, 20.2.2025
Jó to jsem ještě žil-cit.z písně Jiřího Suchého. Zvědavost mi nedá-i přes střelu v půli čela-abych se neptal, zda mráz škůdce zdeptá, jestli se slimák spolu s hrabošem chytili kde? Snad za uchem a vyvedli se mimo hříště a vzali ssebou taky klíště?... celý příspěvek >
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025
Různí ptáci a v různý čas, po jiné stravě a příjmu tekutin-ať vody či šťáv, mají trus rozdílné konzistence. Taky pohoda, nebo stres před defekací-to jsou další faktory. I zdravotní stav-cizopasníci atd.jsou velcí hráči.Ještě jinak ee vypadá, podle... celý příspěvek >
Otvory v trávníku a světle šedý trus, 11.2.2025
To bílé na povrchu ptačího trusu má co dělat s močovinou, SPCH.
Počasí 2025, 11.2.2025
Zda pravda, či fabulace, bytí mé se zde neřeší... Ano, sám jsem koukal na českou bednu a po deváté hodině se ta show ukázala v celé nahotě! Lehce mrazivý čas, erudovaný výklad hospodáře, polena ležela klidně pečlivě podložena. Prý ten nej kus dřeva... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika