|
Příspěvky uživatele - 220.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017 Nenapadlo by mě lít neředěnou moč k rostlinám, ale když ji zředěnou budu lít na kompost, tak si s tím příroda poradí? |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 25.11.2017  Fíkus bengálský - možná... |  |
|  | Neznámá kytička, 3.11.2017 Vidím trochu zubatý okraj listů takže Pandanus |  | Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 29.10.2017 No budu se bát jet na zahradu, co uvidím, nebo spíš neuvidím. Mám polykarbonát. |  | Nevíte, jak se jmenuje tahle překrásná růže?, 17.10.2017 Mě se zdá, že jsou stejné, v barvě nevidím rozdíl |  | Množení fuchsií, 5.9.2017 Během sezony se už nemají střihat, protože aby pak kvetly potřebují 2 měsíce. Dříve jsem zimovala v paneláku ve sklepu, ale je tam dost teplo a tak je dávám v zahradní chatce do sklepa, asi jako píše Jiří. |  | Jde ještě zachránit?, 2.9.2017 Ale mě se nezdá, že by na tom byl nějak špatně. Jen ta barva, možná mu chybí nějaké minerály, slabě bych přihnojila. |  | Popenec v trávníku, 17.8.2017 Tak z toho jsem taky na nervy, mám ho pod borůvkama, rybízama a taky kdekoliv se v trávníku utvoří místečko, je tam. Zatím ho vytrhávám, ale vypadá to spíš, že mu dělám prostor, aby se víc rozrostl. Taky uvítám radu. |  | Aký je to ker, vie mi niekto poradiť?, 31.7.2017 Máme jí za panelákem, docela plevel, hodně se množí. |  | Určení keře, 16.7.2017 Clematis-plamének. |  |
|  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 8.7.2017 Je mi líto, ale dělala jsem to od oka. Teplota-těsně bod varu-lehce to bublalo a čas-hlídala jsem a jak se vyboulily víčka, tak hotovo. |  | Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 7.7.2017 Já sázím taky radši víc, protože mi většinou něco zničí slimáci. A potom když už to přežije, tak je mi to líto vytrhat. Loni jsem poprve zkusila zavařit salát a byla jsem docela překvapená, že je to jedlé . Přesný recept nemám, jen jsem vyčetla:... celý příspěvek > |  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 26.6.2017 Letos se mi to stalo poprve. Vysela jsem 3 druhy rajčat do stejného výsevního substrátu z Kaufu a zkadeřavěl jen jeden druh. Semena jsou z loňské úrody a rostliny byly zdravé. |  | Rajčata spodní listy, 24.6.2017 Takže pěstujete rajčata pod stříškou, aby se na ně nedostalo slunce , a ty na záhonu nedej bože, aby na ně zasvítilo, jak je mám schovat? No asi to necháme na každém, at' chápe nebo nechápe fyziologii. Rajčata v každém případě zkonzumuju... celý příspěvek > |  | Rajčata spodní listy, 24.6.2017 To všechno vím, taky proto neodstraňuju všechny listy. Píšu hlavně o rajčatech ve skleníku, rostou bujněji než ty co mám na záhonu. I když udržuju 1 výhon, listy jsou dlouhé až 40 cm a toho slunce tam tolik nemají jako venku. |  |
 |
|
|
|