|
Příspěvky uživatele - 167.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajče - plíseň startuje, 1.7.2009 já stříkám burgundskou jíchu na víno, rajčata,okurky.kilo skalice modré,1,5kg sody za 150kč a mám 100 litru postřiku. |  | Kanadské borůvky - pěstování, 30.7.2006 v pilinách je to nejlepší. před několika léty byl v TV dok. film z Kanady . v místě, kde z obrovské pily vyhrnoval piliny buldozer, rostly v pilinách keře borůvek hodně přes 2m. |  |
|  | Lze řezat kamčatskou borůvku?, 30.7.2006 kamč. borůvku opylují jen čmeláci,protože má hluboký kalíšek, tak jako kan. borůvka. neustále je třeba nastýlat pod keř posečenou trávu a zalévat a zalévat. není vhodná pitná voda - obsahuje chlór. |  | Rez čučoriedok, 28.7.2006  hlavně sypat smrkové piliny |  | Kanadská borůvka, 28.7.2006  kdy a jak keř řezat? Poradíte?
jar |  | Kanadská borůvka, 28.7.2006 Já dávám každý rok smrkové piliny. za 4 roky je keř 1 m vysoký. zalévat taky možno železitou vodou ze studny. Nesmí být chlorovaná. |  |
|
|
|