|
Příspěvky uživatele - 9.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 11.1.2021 Dávat si "neužitkový" strom dorůstající obřích rozměrů do zahrady je nesmysl. Hlasuju pro ořešák. |  | Jaký vysokokmen do zahrady - hrušeň nebo něco jiného?, 10.1.2021 Vzrostlá hruška je bezesporu nádherný strom v květu. Ale v současnosti ji ničí rez a těžko soudit, jak to bude u vás. Chemicky ošetříte jen malý strom, ale vy chcete vysokokmen. Já hlasuju pro jabloň, Jaderničku, nebo nějaký koženáč. |  |
|  | Poškození letorostů, 10.1.2021 Tak opravdu nevidím souvislost bažantů s poškozením větvičky. Co se týče sršní, vy jste u toho nebyl a je to vaše víra a nevíra.
|  | Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021 Rotavátor Vari z roku 1989 není žádnej třasořitka, litinová skříň, bronzový kolo, kryty z 3. plechu. Nepřipadlo mi, že převodovka je nějak moc lehká. Dál nemám co dodat, stroj už nemám a je mi jedno, jaký má dneska specifikace. Jakpak je to s tou... celý příspěvek > |  | Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021 Jenže právě to 232.16 neví a nezná souvislosti. Přesto "kvalifikovaně" radí, a co horšího, snaží se dělat z diskutujících osly. |  | Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021 K tématu, víte houby, jakou mám půdu a jak jsem to dělal. Nevíte nic o tom, co jsem se všechno s radličkou navyváděl, takový hovádko nejsem, že by mně to nenapadlo. Můžete byť jen naznačit, jak se na rotavátoru Vari dává zpátečka?
|  | Rotovator do jilove pudy, 6.1.2021 Hecht 750 |  | Rotovator do jilove pudy, 6.1.2021 Zvažte taky možnost rotavátoru s koly. Mám těžkou jílovitou půdu a s rotavátorem Vari jsem se neskutečně nadřel, protože byl pořád zahrabaný a musel jsem to rvát nahoru. Loni jsem to vyměnil za rotavátor s koly a první zkouška ukázala, že lepší. Sice... celý příspěvek > |  | Jak udělat ze staré žumpy sklep?, 4.1.2021 Zkušenosti nemám (asi má málokdo), ale tipuju, že bude smrdět do skonání věků. |  | Dřevnatění červené řepy, 28.12.2020 Nějaká jarovizace asi. Mně řepy běžně nedřevnatějí, jen ty, které ženou květní stvol vytrhnu. Lets z celého záhonu nebyla dřevnatá žádná, loni matně pamatuju taky. |  |
|  | Rajčata - hybridy, dehybridizace, OP, 21.12.2020 Když to očistíme od balastu strojového překladu, nic nového pod sluncem. Každý, kdo si přečetl něco o tvorbě F1 a o Mendelových objevech, má (měl by mít) jasno. Nejen u rajčat, ale i u jiné zeleniny, slepic a další havěti a vůbec všech co lze... celý příspěvek > |  | Pozdní výsadba, 18.12.2020 To nemá se Silvestrem nic společného. Sázet můžete, když vykopete jámu. |  | Výchovný řez jabloně - lze udělat do staršího dřeva?, 18.12.2020 Možná vyrostou, možná to uschne. Snad jen naroubovat do boku v požadovaném místě vlastním výhonem. Ale co s tím pak dál nevím. |  | Sviluška na okurkách, 17.12.2020 Taky bych řekl. Jestli je z kovových profilů tak zrezne napadrť. Sířil jsem kdysi sklep a s železem se tam děly strašlivé věci. |  | Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 6.12.2020 Vy jste se zamiloval do roubovacích kleští a nedáte si to vymluvit. Konečně koupit si je můžete, jsou to vaše peníze, do toho nikomu nic není. Ale budete muset roubovat poměrně vysoko, slabé výhony a z celého spodku který zůstane budou podrůstat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|