|
Příspěvky uživatele - 9.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
První rok vinné révy, 27.5.2020 Počkejte až to odkvete a zavěsí hrozny. Uvidíte, co zbylo a můžete malý nejlepší hrozínek nechat. Obalte ho pytlíkem proti kosům. Nic dramatického se nestane. Chuť ovšem neposuzujte, ta se ukáže až po těch třech letech. |  | Co dát do bazénu bez filtrace, 24.5.2020 Filtraci. |  |
|  | Stočené listy rostlin ve skleníku, 17.5.2020 Nebo to můžeou být mšice, klopušky, popálení sluncem. Možností je víc. |  | Polámané sazenice okurek, 17.5.2020 Když vyroste, zdržení bude měsíc. Kupte novou. |  | Kanadské borůvky, kde sehnat, 12.5.2020 Borůvky se nemusí shánět, mají je prakticky všechna i malá zahradnictví. |  | Červené skvrny na listech rybízu, 10.5.2020 Mšice. Když to není moc rozsáhlé, nic se neděje. Jinak Mospilan. |  | Ulička ve skleníku, 5.5.2020 Provedení uličky závisí zejména na věku uživatele. Čím mladší, tím mělčí může být a naopak. Beton je v pořádku, vlastně je nejlepší. |  | Jabloně vřetena, 26.4.2020 Na vřeteno můžete koupit zákrsek, který už má obrost a můžete hned tvarovat, nebo špičák, a pak obrost vypěstujete. Výsadba se doporučuje do sponu 0,8 - 1,5 m, z toho si spočtete, kolik stromků můžete dát. Stromky jako vřetena ze školky se... celý příspěvek > |  | Jaké smáčedlo?, 26.4.2020 Používám Silwet. Cena je zanedbatelná, dává se toho mikromnožství a když vyzkoušíte postříknout bez a se smáčedlem, vidíte obrovský rozdíl. Náhražky bych nepoužíval. |  | Co jen s tím benzínem může být - dvoutakty, 24.4.2020 Mám stejnou zkušenoat. Asi před dvěma roky jsm zkoušel ethanol do sekačky. Dělalo to psí kusy, jediná možnost chodu byla na přizavřenou startovací klapku. Pak jsem to zkoušel i míchat s "obyčejným" benzínem ale ten poměr byl tak vysoký, že to... celý příspěvek > |  |
|  | Rozkvétající broskvoně, 22.4.2020 Meruňka tam (u mně na zahradě) žádná neroste, tedy ani nemůže kvést. Meruňku tu má málokdo, broskvoně leckdo. Zkušenosti. |  | Rozkvétající broskvoně, 21.4.2020  Tak žeby? Ale do půle května ještě daleko. FM3 |  | Dá sa kôpor vypestovat z priesad?, 20.4.2020 A proto tak bojuju s koprem. Když ho dám do řádku, čekám a čekám a furt nic. Na záhonech klíčí kde nemá jak blázen. |  | Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 20.4.2020 Ztrácíte čas, to nejceněnší co zahrádkář potřebuje. |  | Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 18.4.2020 Já bych to upravil. První věta je správně. S tou dírou radši 50x50x50, vyplnit správně namíchaným substrátem a zasadit novou silnou sazenici. Žádný nípě s deseticentimetrovým výhonkem, ale co nejsilnější. Projeví se to kladně v dalším růstu. A hnojit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|