Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
První rok vinné révy, 27.5.2020
Počkejte až to odkvete a zavěsí hrozny. Uvidíte, co zbylo a můžete malý nejlepší hrozínek nechat. Obalte ho pytlíkem proti kosům. Nic dramatického se nestane. Chuť ovšem neposuzujte, ta se ukáže až po těch třech letech.
Co dát do bazénu bez filtrace, 24.5.2020
Filtraci.
Stočené listy rostlin ve skleníku, 17.5.2020
Nebo to můžeou být mšice, klopušky, popálení sluncem. Možností je víc.
Polámané sazenice okurek, 17.5.2020
Když vyroste, zdržení bude měsíc. Kupte novou.
Kanadské borůvky, kde sehnat, 12.5.2020
Borůvky se nemusí shánět, mají je prakticky všechna i malá zahradnictví.
Červené skvrny na listech rybízu, 10.5.2020
Mšice. Když to není moc rozsáhlé, nic se neděje. Jinak Mospilan.
Ulička ve skleníku, 5.5.2020
Provedení uličky závisí zejména na věku uživatele. Čím mladší, tím mělčí může být a naopak. Beton je v pořádku, vlastně je nejlepší.
Jabloně vřetena, 26.4.2020
Na vřeteno můžete koupit zákrsek, který už má obrost a můžete hned tvarovat, nebo špičák, a pak obrost vypěstujete. Výsadba se doporučuje do sponu 0,8 - 1,5 m, z toho si spočtete, kolik stromků můžete dát. Stromky jako vřetena ze školky se... celý příspěvek >
Jaké smáčedlo?, 26.4.2020
Používám Silwet. Cena je zanedbatelná, dává se toho mikromnožství a když vyzkoušíte postříknout bez a se smáčedlem, vidíte obrovský rozdíl. Náhražky bych nepoužíval.
Co jen s tím benzínem může být - dvoutakty, 24.4.2020
Mám stejnou zkušenoat. Asi před dvěma roky jsm zkoušel ethanol do sekačky. Dělalo to psí kusy, jediná možnost chodu byla na přizavřenou startovací klapku. Pak jsem to zkoušel i míchat s "obyčejným" benzínem ale ten poměr byl tak vysoký, že to... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 22.4.2020
Meruňka tam (u mně na zahradě) žádná neroste, tedy ani nemůže kvést. Meruňku tu má málokdo, broskvoně leckdo. Zkušenosti.
Rozkvétající broskvoně, 21.4.2020 Obsahuje fotku
Tak žeby? Ale do půle května ještě daleko. FM3
Dá sa kôpor vypestovat z priesad?, 20.4.2020
A proto tak bojuju s koprem. Když ho dám do řádku, čekám a čekám a furt nic. Na záhonech klíčí kde nemá jak blázen.
Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 20.4.2020
Ztrácíte čas, to nejceněnší co zahrádkář potřebuje.
Jak zachránit umírající kanadskou borůvku, 18.4.2020
Já bych to upravil. První věta je správně. S tou dírou radši 50x50x50, vyplnit správně namíchaným substrátem a zasadit novou silnou sazenici. Žádný nípě s deseticentimetrovým výhonkem, ale co nejsilnější. Projeví se to kladně v dalším růstu. A hnojit... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika