|
Příspěvky uživatele - 198.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šípky z růže svraskalé - konzumace, 17.10.2014 Mohou se zpracovat a konzumovat šípky z růže svraskalé stejně jako šípky z růže šípkové? Děkuji. Marie |  | Vápno hašené, 15.10.2014 Máme doma staré hašené vápno. Může se použít rozředěné ve vodě na vápnění půdy? Marie |  |
|  | Jahody - hodně listů, málo plodů, 4.9.2014 Nehnojím vůbec, odrůdu neznám, po 3 letech obnovuji porost, ale ze stále stejných rostlin, nové nenakupuji. Musím se polepšit. Děkuji. Marie S |  | Jahody - hodně listů, málo plodů, 3.9.2014 Dobrý den, prosím, poraďte, co dělám špatně. Jahodníky jsou plné listů, téměř půl metru vysokých, ale plodů je málo. Děkuji. Marie S |  | Kam zasadit břečťan, 9.11.2012 Dobrý den, chtěla bych osázet severní svah břečťanem. Nevím, zda zasadit ve spodní části svahu a břečťan se pne nahoru nebo zasadit v horní části a bude se plazit dolů nebo jde na nějakou světovou stranu nebo se rozpíná na všechny strany. Máte... celý příspěvek > |  | Priprava riadku na sadenie uhoriek, 27.2.2012 rozhodně musíte použít jiný řádek, vybrat si jiné místo na zahradě a tam znovu zase dát hnůj. Já hnůj nemám a okurky taky narostou, ale půdu je třeba střídat, takže ne na jedno místo. |  | Zahradní robot - receptář, 17.3.2010 Robot Mantis jsem si osobně vyzkoušela na předváděcí akci v Olomouci, a protože jsem "jenom ženská" - tak mě dostal. Pravda ta cena byla šílená a pořád je, výrobce neznámý, takže jsem váhala. Pak se mi podařila úplně náhodně koupit ještě v... celý příspěvek > |  | Jak namnožit chmel?, 26.8.2009 Jak se množí chmel? Na jaře vyraší přímo ze země nové výhony, na podzim všechny uschnou. Ráda bych si chmel namnožila, ale jak? Marie |  | Vlnatka krvavá, 29.6.2009 Mám na dovu jabloních vlnatku krvavou. Stříkala jsem Mospilanem, ale bezúspěšně. V sobotu jsem prostříhala strom, protože se mě zdá dost hustý a taky jsem se snažila vybírat větvičky s vlnatkou. Nevím jak se vlnatky zbavit, navíc jsem se dočetla, že... celý příspěvek > |  | Kapradiny pod borovicí, 16.6.2009 Porostou kapradiny pod vysokou, rozložitou, starou borovicí? Vím, že stín mají rády, ale co sucho? Máte zkušenosti? Děkuji. Marie |  |
|  | Usychání konečků trávy, 10.6.2009 Tak pokud idpověď patřilé mé fotce, tak bych souhlasila s tím že je to nějaká plíseň. Ale!!! Trávní nezalévám!!! Je ve stínu a zatím jsem ho letos nezalévala i když bylo enormní sucho. Musí si žít tak nějak sám, zalévám jen v létě, když je opravdu... celý příspěvek > |  | Hortenzie, 5.6.2009 Mám hortenzie latnaté dvě. Jedna na severovýchodní straně, slunce jen zrána. Třetím rokem přežila zimu bez problému, nechávám ji přes zimu tak jak je a na jaře zastřihnu na cca na 3 pupeny. Opět vyraší a udělá kompaktní keřík. Druhou jsem měla na... celý příspěvek > |  | Popínavka do stínu, 5.6.2009 Doporučila bych podražec velkolistý (Aristolochia macrophylla).
Má pěkné velké listy, roste docela rychle - prohledejte na netu obrázky, třeba se Vám zalíbí. |  | Usychání konečků trávy, 4.6.2009  Zkusím vložit fotku trávníku. |  | Usychání konečků trávy, 4.6.2009 Mám možná ten stejný problém. Ale! Sekám trávník na více místech a na jednom, který je na východní straně, se mě najednou začal trávník nelíbit. Vypadalo to, jako by v místech kde je nejvíc zastíněný chytl nějakou plíseň. Tráva měla šedý nádech...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|