|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Předpěstování košťálovin, 22.2.2024 zdá se, že košťáloviny předpěstovává každý jinak, podle svých možností a zkušeností. Walter | | Předpěstování košťálovin, 22.2.2024 tady je stručný popis padání klíčních rostlin. | |
| | Sekvojovec obrovský, 21.2.2024 o 15 měsíců později | | Bordeauxská jícha, 21.2.2024 Fakt jsem nečekal, že moje broskvičky dostanou takové kladné hodnocení. Všechny za to moc děkují. Walter | | Předpěstování košťálovin, 21.2.2024 Myslím si, že problém je v přesazování příliš malých rostlinek, ty pak případně mohou být napadány houbami působícími pod komplexním názvem padání klíčních rostlin brukvovitých. Z preventivních důvodů bych doporučil omezení zálivky a rosení rostlinek... celý příspěvek > | | Kadeřavost broskvoně 2024, 20.2.2024 Ale neviděl bych vývoj počasí zatím černě, takhle jsem měl narašené broskvoně na den přesně před dvěma roky. Walter | | Kadeřavost broskvoně 2024, 20.2.2024 Jsem rád, že jsem postřik provedl, dokud bylo příznivé počasí. Teď už to na postřik mědí nebude. Walter | | Roubování jabloní, 20.2.2024 Čtyři odrůdy na jabloni stále rostou. Původní odrůda Starkrimson plodí ve spodních partiích stromku, zkrácený kmínek postupně zarůstá naroubovanými odrůdami Allegro, Sirius a Rozela. | | Počasí 2024, 20.2.2024 taky už jsem dal ven vavřín, i fíkovník v květináči a tomel, z venkovního fíkovníku jsem sejmul ochranu z lepenkového papíru, zdá se, že loňské dřevo zimu přežilo. | | Degustace vlastních nebo kupovaných plodů jádrovin, 18.2.2024 máte, pane Petře, moc pěknou úrodu. Já každopádně už budu skladovat jen v lednici, jablka v ní sice taky postupně dozrávají a někdy i přezrají, ale to ji spíš mojí chybou, že jsem je nevyskladnil dříve, například Orion. Jinak například Golden mi při... celý příspěvek > | |
| | Kadeřavost broskvoně 2024, 17.2.2024 Dík za odpověď, hned se tam jdu podívat. | | Kadeřavost broskvoně 2024, 17.2.2024 pochybuji, že při snížení koncentrace na polovinu a vylepšení smáčedlem bude mít stejnou účinnost, jako postřik původním Championem. Je moje pochybnost mylná? | | Kadeřavost broskvoně 2024, 15.2.2024 ještě včera bych tomu býval nevěřil, ale dnes už se mi na Springcrestech začaly otevírat některé listové pupeny. S ohledem na to, že zítra bude u mě na zahrádce 16° ve stínu a asi přes 20° na sluníčku a že pozítří bude déšť a pak vítr, využil jsem... celý příspěvek > | | Papriky 2024, 12.2.2024 Miska bývá na vlažném radiátoru, přes ní položený podšálek, uvnitř zastrčené teplotní čidlo teploměru pro pohlídání teploty uvnitř, asi 22°-28°. Jak vidno z foto, naklíčit jsem dal semínka 8.2., dnes naklíčená přesunul do substrátu. Přinejmenším v... celý příspěvek > | | Papriky 2024, 12.2.2024 Dnes jsem si chvíli hrál. Každý má nějakou metodu na výsev paprik, já to dělám takhle. Semínma nechám naklíčit v teple na vlhkém ubrousku. Asi po 3 dnech vyrazí klíčky a takhle naklíčené je pinzetou uložím do minijamek do misky se substrátem. Tady... celý příspěvek > | |
|
|
|
|