|
Příspěvky uživatele - 144.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modřín na kmínku, 24.5.2020 Děkuji, myslel sem si to... A při postupném vyvazování mám postupně 'oholit' kmen a nechat jen od špičky nárůst převisy? |  | Modřín na kmínku, 22.5.2020 Hezký večer, jdu za vámi z dotazem jak tvarovat tento Modřín japonský 'Stiff Weeping' |  |
|  | Jak vyhubit Pcháč Oset?, 5.4.2020 Vzhledem k hloubce kořenů a jejich rozrůstání... Myslím že nejde nikdy vytáhnout celý kořen :-( |  | Jak vyhubit Pcháč Oset?, 4.4.2020 Téma je poměrně staré, ale myslím, že netřeba zakládat nové...
Objevil se mi pcháč oset ve skleníku, skleník mám prvním rokem, X let ležel skleník ladem, jelikož jsem začátečník, pač jsme tuto zahradu koupili spolu s domem teprve na podzim ptám se,... celý příspěvek > |  |
|
|
|