Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhradníctvo Limbach, 7.12.2024
Taky se zamýšlím. Snad je ok, SPCH.
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 7.12.2024
Hore září hvězda jasná, pod ní hruška 100 krát krásná! Za obrázky velký dík-rámovat a na hřebík, SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 29.11.2024
Dá se orat rádlem, pluhem, z kasína se vrátit s dluhem. Proto radši beru rýč, od všech heren prchám pryč! Zorat se dá všecko-dobré ráno Česko,SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Oprava:...sil ubývá..., ostatní platí, SPCH.
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024
Mě vzrušuje Váš nápad dráždit zahrádkáře a sadaře jako já blbinama alá ruleta, poč. hry... Nevím kam dřív, nudu neznám. Své financí pevně držím v hrsti, po poplacení čím dál vyšších živ.nákladů mi nezbývá na blbosti.Raději bych zde probral např.to,... celý příspěvek >
Počítačové hry, 23.11.2024
Ta jistě-flašku, babu...
Korejská jedle - zrezla a opadala, 21.11.2024
Sypeme si dřeva žehem vlasy, však mě nelze čapnout za pačesy-ne, že bych byl zcela lys, ale váš byl chybný pis.Prvý jste byl mimochodný, takže buďte laskav, hodný a dejte vědět, jak s tou jedlí Kimovou, ať jí tamti pomohou! SPCH
Pečlivě jsem prošel-přečetl celé vlákno, ale na RadkaB jsem nenarazil. Asi máte širší záběr. Můžete mít pravdu plnou, ale taky osekanou.Nicméně -můj kamarád RadekN dal tuhle k dobru tento: Doba v osumdesátkách byla svobodnější! Já:? a RadekN : No,... celý příspěvek >
Občas je dobré nečekat až problém naroste do obludných, fatálních rozměrů a sáhnout do toho nůžkami, pilkou. Tzn.pokleknout, min.nejpostiženější část odstranit, pro lepší estetický dojem vzít i zbylé větve téhož spodního patra dokola. Říkám tomu:... celý příspěvek >
Zazimování jahodníku v nádobách, 17.11.2024
Příště to udělat mobilní, teď by to snad šlo u základny uříznout flexou a zimovat někde v garáži, zimní zahradě, nebo skleníku a nenechat přeschnout, SPCH.
Greenman Agro, 16.11.2024
A opravdu tak zapáchá?
Staré a nové slepice, 10.11.2024
Jste šikovná, leč nastálo to dobré není, bude chybět přitulení, teplo těl a zklidňující švitoření! Papír zvlhne a začne plesnivět ,SPCH.
Hlávkový salát, 10.11.2024
Nejspíš jde-šlo o jednu snůšku, ze které vylíhnuvští teprve sbírali síly na větší expandování? SPCH
Vada na kmeni jabloně, 7.11.2024
S úpravou okolo kmínku -tvorbou závlahové mísy-bych počkal na jaro, to proto aby nechladly kořeny kdežto ten plastový tentononc a netku na min. 15cm od kmínku pryč hned, stejně tak očištění kmínku a zatření odkrytého dřeva s přesahem do blízkého... celý příspěvek >
Rododendron: žltnutie listov, 6.11.2024
Nezlobte se na mě, ale mně to původní zasazení do dle Vás VETŠEJ jamy jako VETŠIA jama nepřijde, takže bych rostlinu vybavil mimo, vybral podstatně větší objem jílovice, dal vhodný substrát a rostlinu vložil zpět-bezodkladně, SPCH.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika