|
Příspěvky uživatele - 60.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenost se sekačkou Partner 553 CM (P53-625D), 1.7.2008 Jakou máte zkušenost s touto sekačkou, popřípadě kterou by jste mi doporučili.
Děkuji Novák J. |  | Rozlámání kamene - trhací prášek?, 18.6.2008 Kámen se navrtává, vývrt se plní pouze patronkami, částečné pěchuje a následně odpálí úderníkem za patřičných bezpečnostních opatřenich. Jedná se tedy o mikroodstřel, působení plynu trhá kámen zevnitř, je to poněkud jiné než se trefovat z venku do... celý příspěvek > |  |
|  | Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 22.5.2008 Milý hoste, semena jedle jsem sebral na podzim 2005, v ledničce je ponechal celou zimu, na jaře 06 je vysadil. Do září 06 dorostly těch 6-8 cm. Že jsem se dočetl o tomto způsobu vysazování asi před 35 lety - za to opravdu nemohu.
Jen pro... celý příspěvek > |  | Přesazení borovice ze semen, 22.5.2008 Borovice jsou nenáročné na půdu, venku rostou i na skále, mrazy přežijí, byla by škoda ji polámat. V kelímku o průměru 15 cm vydrží bez problémů 3 - 4 roky. Mám borovičku 6 roků, výška asi 35 cm, květináč průměr 40 cm venku na zahradě. Vydrží v něm... celý příspěvek > |  | zůstal jenom kmínek, 3.5.2008 už z něj vyrůstají větvičky, ale letos se asi úrody nedočkám... nebo ano? |  | aktinídie minikiwi, 10.4.2008 mohl by mi prosím někdo popsat jak chutná nikde jsem se to nedočetla díky |  | karešova, 10.4.2008 můžu se zeptat na Váš názor na tuto odrůdu moc děkuji |  | Staré jabloně, 2.3.2008 Dobrý den máme na zahradě jabloně staré přes 40 let ale porad pekne plodí! Problem je v tom ze nektere jsou víc jak 10 metrů vysoké! Nevíme jak je ostříhat aby z toho nebyly jen pahýly(konáry) a nebo aby uschly! Nějaké vlky tak jsou ale všechny větve... celý příspěvek > |  | sněhová fréza, 14.12.2007 Zdravím, mám typ 550 asi týden - jak je to s odhozem sněhu? Je psáno 10 až 15 m a zdá se mi že pravdou je 5m. Jinak - kde se dá sehnat podrobnější návod - manuál např na pojezd i na motor. Zdá se mi že OBI tento návod poněkud podcenila.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|