|
Příspěvky uživatele - 234.248
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloupovité vs. zakrslé, 28.1.2018 U mě nejlepší... Toptaste na Krymsk I... mulčovat či pod závlahou.. nutné. Jirka |  | Sloupovité vs. zakrslé, 28.1.2018 Hezký den, až na tu barevnost to reálné je, ale... všechny sloupovité jabloně jsem po několika letech odstranil. Vyzkoušel jsem: Gold Cats, Green Cats, Flamenco, Polka, Waltz, Red Springs, Goldlane, Moonlight, Cactus, Sonet nejlépe hodnotím chuť... celý příspěvek > |  |
|  | Nektarinka, 26.1.2018 Hezký den, nevím zda je vůbec možné nektarinku smysluplně pěstovat tímto způsobem při řezu na krátko jak je naznačeno. U Balkonel atd. možná ano, ale takto jsem řezat nektarinku ještě neviděl.Jirka |  | Podpníka VVA-1 KRYMSK najnovsie skusenosti, 21.1.2018 Hezký večer, měl jsem stejný problém Toptaste i Haganta na Krymsku1 byly chuťově výrazně horší než stejné odrůdy na myrobalánu. 2017 jsem mulčoval a kvalita totožná s myrbalánem tzn.výborná... asi voda vzhledem ke kořenovému systému, který je sice... celý příspěvek > |  |
|
|
|