|
Příspěvky uživatele - 144.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jehličnany a srčí zvěř, 18.6.2008 I když Vám je neokoušou, tak Vám je mohou polámat a sedřít kůru vytloukáním parohů. Nejlepší je proto pevný a vysoký plot Karolína. |  | Pestovani jehlicnanu ze seminek, 18.6.2008 Dobrý den, vypěstovala jsem už asi 50 smrků ze semen, takže zde je můj postup: Na jaře cca v dubnu jsem vybrala semena ze šišek a zasadila na zahrádce na záhon. Vzešlo plno stromků. Pravidelné zalévání a pletí je samozřejmé. Po nějakých 2 letech... celý příspěvek > |  |
|  | smrček, 18.6.2008 Dobrý den, myslím, že by to tím světlem být mohlo, zvláště pokud je horké. Zdraví Karolína. |  | nemoc smrku, 18.6.2008 Dobrý den, být Vámi, urychleně bych odřezala všechny suché části smrku a spálila je. Jehličnan už na suchých větvích nikdy neobrazí. Pokud má smrček ještě dost síly, některá ze spodních zelených větví se postupně napřímí vzhůru a vytvoří nový kmen.... celý příspěvek > |  | mravenci v zahrade, 16.6.2008 Ahoj, proti mraveništím v trávě stačí pravidelně sekat trávu, nejlépe sekačkou, která mraveniště rozmetá. Zdraví K. |  | mravenci v zahrade, 16.6.2008 Dobrý den, silně pochybuju, že by mravenci žrali zeleninu! Jsou to masožravci a nanejvýš snědí nějaká semena, a to ještě musí mít tzv. masíčko!!! Vaši zeleninu žere nějaký jiný hmyz. Přečtěte si o životě mravenců a poznáte, že zelené tedy opravdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|