Příspěvky uživatele - 144.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jehličnany a srčí zvěř, 18.6.2008
I když Vám je neokoušou, tak Vám je mohou polámat a sedřít kůru vytloukáním parohů. Nejlepší je proto pevný a vysoký plot  Karolína.
Pestovani jehlicnanu ze seminek, 18.6.2008
Dobrý den, vypěstovala jsem už asi 50 smrků ze semen, takže zde je můj postup: Na jaře cca v dubnu jsem vybrala semena ze šišek a zasadila na zahrádce na záhon. Vzešlo plno stromků. Pravidelné zalévání a pletí je samozřejmé. Po nějakých 2 letech... celý příspěvek >
smrček, 18.6.2008
Dobrý den, myslím, že by to tím světlem být mohlo, zvláště pokud je horké. Zdraví Karolína.
nemoc smrku, 18.6.2008
Dobrý den, být Vámi, urychleně bych odřezala všechny suché části smrku a spálila je. Jehličnan už na suchých větvích nikdy neobrazí. Pokud má smrček ještě dost síly, některá ze spodních zelených větví se postupně napřímí vzhůru a vytvoří nový kmen.... celý příspěvek >
mravenci v zahrade, 16.6.2008
Ahoj, proti mraveništím v trávě stačí pravidelně sekat trávu, nejlépe sekačkou, která mraveniště rozmetá. Zdraví K.
mravenci v zahrade, 16.6.2008
Dobrý den, silně pochybuju, že by mravenci žrali zeleninu! Jsou to masožravci a nanejvýš snědí nějaká semena, a to ještě musí mít tzv. masíčko!!! Vaši zeleninu žere nějaký jiný hmyz. Přečtěte si o životě mravenců a poznáte, že zelené tedy opravdu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika