Příspěvky uživatele - 223.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trava v kvete v aprili, 16.4.2020
Vertikutace do kříže jednou za 3-4 týdny je zbytečná a spíš tím trávníku uškodite, než že mu pomůžete. Tak často ji nedělají ani na golfovém hřišti :D Já jsem s lipnicí roční bojoval také dlouho a až minulý rok jsem založil celý trávník znovu... celý příspěvek >
Travní semena na povrchu, 13.4.2020
Zdravím, toho že jsou semena na povrchu se vůbec nebojte. Při zakládání trávníků můžete buď osivo jemně zapracovat hráběmi a nebo posypat tenkou vrstvou substrátu. To že je osivo z většiny na povrchu může mít pouze vliv na vyzobávání ptáky. Hlavně... celý příspěvek >
Trava v kvete v aprili, 13.4.2020
Dobrý večer, jsem si téměř jistý že jde o lipnici roční. Selektivní herbicid na ní neexistuje a nebo funguje jen částečně a ještě poškozuje i jiné trávy. K jejímu omezení určitě pomůže vytrhávání. Bylo by také vhodné na místech, kde se rozrůstá... celý příspěvek >
Vertikutovat nebo vydržet?, 11.4.2020
Dobrý večer, s vertikutaci rozhodně ještě počkejte. Nejdříve bych jí prováděl cca kolem 20. dubna, ovšem toto datum platí pro nížiny, kde je už větší teplo. Vzhledem k tomu, že nevím kde bydlíte, tak toto datum berte jen jako orientační. Ve vašem... celý příspěvek >
Trava v kvete v aprili, 11.4.2020
Dobrý večer, pro bližší identifikaci je potřeba foto. Nicméně pokud bych si měl tipnou, co to je za trávu, tak bych zvolil právě zmiňovanou lipnici roční.
Drnovatění trávníku, 11.4.2020
Zdravím, ve Vašem případě bych rozhodně doporučil vertikutaci do kříže tzn. projet trávník vertikutátorem v jednom směru a poté kolmo na tento původní směr. Vertikutaci provádějte do hloubky cca 3-5mm a provádějte ji minimálně dvakrát ročně (na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika