|
Příspěvky uživatele - 245.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tvarovaný cypriš, 17.9.2023  Tvarovaný cypřiš začal rezavět.. při podrobnější prohlídce jsme v korunkách objevili bílé shluky čehosi.
Co to, prosím, je? Nějaká houbovitá choroba? A čím cypřiš zachránit? Jakým postřikem?
Mnohokrát děkuji za každou radu. |  | Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 7.5.2020 mohl bych poprosit o nejaký typ, já ale konkrétně bych radši nějaké čerpadlo které by trochu tlak dávalo, aby na konci hadice mohl být rozprašovač a mohl jsem zalévat trávník, nemusí to být žádné dělo, ale ted mám Ponorné kalové čerpadlo GS 4000 ale... celý příspěvek > |  |
|  | Řez třešně, 12.4.2020  Dík vloni zasazená třešeň. Mohl by mi někdo poradit jak zastrihnout pro tvorbu koruny? |  | Lišejník na rybízu, 10.4.2020  Je prosím nějaká pomoc takovému napadenému rybízu? Moc děkuji za jakoukoliv radu |  | Napadena svestka, 30.6.2019  Prosím poradíte jestli má cenu letos něčím řešit takto napadenou svestku.? |  |
|
|
|