|
Příspěvky uživatele - 145.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 14.7.2020 Dobrý den Dominiko,
také mám chatu v Beskydech, Morávka 750 mnm, jižní svah, přesně jak píšete, větrno, chladno, hodně sněhu. Ráda bych se zeptala, jaké ovocné stromy jste nakonec vysadila, a jaké přežily, resp. co by jste mi nyní po 8 letech... celý příspěvek > |  | Jak pročistit bazén od pylu, 20.5.2020 V bazénu máme pyl z řepky. Zkoušeli jsme vločkovač i projasňovač od Marimexu a taky vůbec nic 😥.
Zkusime tedy ten filtr před skimer co radí pán. |  |
|  | Bílé skvrny na listech rajčat, 11.4.2020 Nevím. Proč mě to pořád odhlasuje :-) Jen doplnuji. Že ty tečky bílé a následné uschnutí listu mi dělá jak rajčata Aztek, tak Vilma. |  | Bílé skvrny na listech rajčat, 11.4.2020  Dobrý den, je to právě divné, že už je to týden. A ty poškozené listy jsem ostříhal. A stále se mi to dělá na listech rajčat. Sazenice mám spolu s papriky a ty jsou zdravé.
Hlína je taky stejná. Mám je vypěstované ze semínek. Mám je na balkoně... celý příspěvek > |  | Aztek a Vilma, 8.4.2020 Dobře, dekuji moc :-) |  | Aztek a Vilma, 8.4.2020 Mám je zasadit taky hlouběji do kbelíku, vytáhnou se mi potom ještě? |  | Aztek a Vilma, 7.4.2020  Dobrý den, mam sazeničky vyseté 15 ledna.
Aztek a Vilma balkonové keříčkové.
Začínám je dávat pomalu ven.
Aztek a Vilma. Nevím, jaké výšky asi dorůstají.
Aztek má as 15 a Vilma 20 cm. Začínají kvést, mam květy odstranit ať jdou do... celý příspěvek > |  | Bílé skvrny na listech rajčat, 2.4.2020  Dobrý den.
Tohle se mi udělalo na sazenicích, víte někdo co to je? Na plísen to nevypadá?
Sazenice jsem přesadil do větších květináču prřed 5 dny.
Dva dny zpět jsem zapomněl zavřít ventilačku, že by zimou? Nebo slunce?
Včera na... celý příspěvek > |  | Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019  Nevím co to je. A proto se ptám 😀 |  | Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019  Lidi. Já pěstuji na balkoně druhým rokem teprve. Nemám žádné zkušenosti. V loni jsem měl keříčková rajčata a papriky. Na stejném místě jako teď a to na parapetě. A sklízel jsem až do listopadu.
Tohle vidím poprvé u rajčat.
Další fotky. Díky za... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019  Další |  | Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019  Dobrý den. Mám zakoupeno 6 sazenic rajčat tyčových cherry.
3 jsou z jiného obchodu. Sadil jsem večer na Žofii. Rajčatový substrát. Na spodku kameny a na kamenech kravský hnůj. Sazenice a jejich kořeny se hnoje nedotýkají. Zálivka... celý příspěvek > |  | Nevíte co je to za odrudu, 2.7.2018  Zdravím, nikdy jsem nic nepěstovat. Až letos na balkoně rajčata a papriky v truhlíku. Bohužel jsem koupil sazeničky a neznám název a celkem by mě to zajímalo. Kdyby jste náhodou někdo věděl, tak budu velice rád. V obchodě mi tvrdili, že je to... celý příspěvek > |  | Mavuň - Centranthus, 30.4.2015 Dobrý den, jak dlouho klíčí si už nevybavím, zato až se jednou uchytí, bude se vysemeňovat až Vám to milé nebude. Ale jinak je to hezká trvalka a roste i na těch nejsušších místech. |  | Založení zahrady, 30.4.2015 Dobrý den, záleží i na kolik je půda propustná, a místo větrné. Ale obecně by se na jihozápad mohl hodit ibišek, ořechoplodec, čilimník, nízké tavolníky, levandule, svatolína, šalvěje, mavuň, šanta, čistec vlnatý i grandiflora, bergenie (ať máte i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|