|
Ochrana dřevěného plotu, 24.3.2010 bylo to kupodivu na přímém slunku jižní strana baráku. dřevo na ty prkna z roku 1938. Asi dříve rostli poctivější stromy |
 |
Ochrana dřevěného plotu, 24.3.2010 budu tím natírat zadní plný plot-stěnu. Jen takovou perličku, na venkovní vodorovné zábradlí balkónu jsme v roce 1975 dali ohoblované prkna napuštěné jen fermeží a od té doby se nikdy nenatíralo. I když některé prkna už odpadají, 35let na dešti bez... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ochrana dřevěného plotu, 24.3.2010  dřevo na plot (40m2) budu mít uměle vysušené a ohoblované. Nechce se mi ani věřit, že ty supermárketové lazůry něco vydrží. Vždyť jejich cena začíná na 20 kč/ litr. Aby to nebyla jen zakalená voda |
 |
Ochrana dřevěného plotu, 23.3.2010 máte někdo zkušenost s odolností levné lazury na plot prodávané v kanystru za pár korun v supermárketech. Např. teď v lídlu lazura na plot Baufix 5l. Jirka S |
 |
Elektrický kultivátor, 1.3.2010  v lídlu teď mají kultivátor florabest. vypadá podobně, jak ta výkonější ETA, ale má jen 710 W. údajně speciální tvrzené nože s hloubkou záběru až 18 cm... |
 |
Výběr tlakové myčky, 10.2.2010 taky jsme ten Karcher 5.55 moc neodzkoušeli-je zima. musím se opravit, výrobní štítek s výrobním číslem jsem našel zespodu (křivě nalepenej) |
 |
Výběr tlakové myčky, 10.2.2010 koupil bych raději Makitu HW 130, Karcher 5,55 jubilee jsem koupil do firmy. Je to takovej plasťák plastovej, (čerpadlo má z hliníku) velké plastové kola, aby vypadal co největší, poklice na kola nejdou nasadit, jak jsou šišatý. na tom stroji se... celý příspěvek > |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 8.2.2010 koukal jsem se na nabídku mauntfildu a ten nabízí sněhovou frézu s motorem tecumseh snow king za 34 tisíc má 7 koňů a je to dvoutakt. K tomu jsem našel tento repair manual, ale kompresu se z něj nedovíte. |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 8.2.2010 až teď jsem si všimnul, že je to dvoutakt?? |
 |
Sněhová fréza s motorem Tecumseh, 8.2.2010 já mám B S motor 5 koňů a i se zmrznutým sněhem si poradí. Filtr vzduchu ten můj motor nemá. Já bych si typnul na špinavou hlavní trysku |
 |
|
 |
Sněžná fréza MF 70, 25.1.2010 nejsem žádnej odborník na mf 70, ale v inzerátech jsem zahlédl dva typy sněžných fréz: jedna klasická- alá kombajn na obilí, druhá, těžko popsat- prostě plechové kolo s lopatkama osou ve směru jízdy co háže sníh do tunelu. O které se bavíte vy? |
 |
Seřízení motoru ZongShen, 18.12.2009 Jestli jste to ještě neudělal, tak nejdřív vyměňte svíčku. Ty činské bývají dost často špatné, i když hážou jiskru. |
 |
Sněhová fréza Husqvarna, 17.12.2009 my máme Jonsereda ST2106 a jsme zatím spokojení. Co jsem se koukal v obchodech, je to podobné, jako ta čína. Ze začátku mi připadalo světlo na takovým stroju zbytečné, ale v zimě je brzo tma a světlo se hodí. |
 |
Kmitací pila, 20.11.2009 bavil jsem se s jedním zámečníkem. u zelené řady Bosch je prý velký rozdíl v kvalitě, podle toho, kde je vyrobená. Na obalu je buď Made in England, nebo Made in PRC. Která myslíte, že je lepší? |
 |
Kmitací pila, 19.11.2009 já mám Parkside akuvrtačku s příklepem a vibrační delta brusku. Zatím max. spokojenost. Teď se chystám ještě koupit mafla. Kmitačku jsem bohužel dostal šedou "lepší" řadu Tesco 710W. Nic moc, nedrží mě v tom pilové plátky a už sem strhl... celý příspěvek > |
 |