|
Příspěvky uživatele - 70.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chov brojlerů, 13.1.2021 Mimo jiné by brojleři měli mít jiné krmení, jsou to hybridi, šlechtění na rychlý růst. Stejné krmivo se ale nehodí pro dospělé nosnice. A i kdyby, staré slepice nepustí kuřata k žrádlu, k jakémukoliv, neboli další zdroj problémů. |  | Jak vypudit krtka, 29.6.2020 Abych nezačínala nové vlákno, připojím svůj dotaz sem:
Má někdo zkušenost s pachovým ohradníkem proti krtkům a/nebo proti hrabošům? |  |
|  | Malina - divný růst?, 5.6.2020  Detail
|  | Malina - divný růst?, 5.6.2020  Foto
|  | Malina - divný růst?, 5.6.2020 Na malině se objevilo místo výhonů jenom nahloučení malých lístků, je to náhodná anomálie nebo známka virózy, případně jiné choroby? |  | Výběr stromků ke vchodu, 4.3.2020 Dřín? Jsou vyšlechtěné kultivary, které nerostou moc vysoko, byly zmíněné v článku v časopise Zahrádkář, tuším že v roce 2018, ale nemůžu to číslo najít, tak konkrétní tip nemám. |  | Brambory se předčasně rozváří - co s tím?, 22.2.2020 Pokud se brambory rozvařují, nejde to nijak hlídat natož uhlídat. Podstata této vady je mimo jiné v tom, že zatímco okrajové vrstvy se rozvařené rozpadají, vnitřek brambory je ještě syrový. |  | Jak se zbavit žampionu zápašného?, 15.9.2019 Po deseti letech otvírám znovu toto téma se stejným dotazem. Objeví se někdo, kdo by poradil, jak zničit podhoubí žampionu zápašného? |  | Jak se zbavit kořenových výmladků, 11.8.2019 Ještě dodatek - případně odkopat jeden až několik větších kořenů a provést totéž. |  | Jak se zbavit kořenových výmladků, 11.8.2019 Zkusila bych nadělat do pařezu záseky sekyrkou a do nich aplikovat herbicid, klidně neředěný. Pokud tedy není pařez nad zemí už uschlý. |  |
|  | Co je to za plevel, 4.8.2019 Teď jste mi udělal radost. Ječmen bylo to první, co mě napadlo, ale vzhledem k tomu, že zdejším znalkyním a znalcům nesahám ani po kotníky, netroufla jsem si to napsat. Ale pole mám už řadu let okolo domu. |  | Krušpánek, 2.8.2019 Zavíječ zimostrázový, klasika posledních let. Postřiky i další informace najdete na netu. |  | Pořízení kozy, 19.7.2019 Zvíře si nepořizujeme proto, aby jakž takž přežilo, ale aby se mu dařilo co nejlíp. Koza samotná taky není nejlepší nápad, potřebuje společnost. |  | Čmelíci, 25.6.2019 Kupte křemelinu pro zvířata, na internetu ji kupuji za 100,. Kč kilogram plus poštovné. Drůbež v ní "vykoupejte" neboli posypte až na kůži a rozetřete. V kurníku posypejte hřady, hnízda i všechny možné škvíry, i několikrát.. K aplikaci používám... celý příspěvek > |  | Odstav mláďat + očkování, 15.5.2019 Na prevenci kokcidozy můžu doporučit Emanox, jedná se o výtažky léčivých rostlin, takže na rozdíl od chemických kokcidiostatik nemá žádnou ochrannou lhůtu. Údajně se dá použít i k léčbě, ale osobní zkušenost s tím nemám. Jako prevence mi fungoval... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|