|
Jaká může být maximální cukernatost, 16.10.2020 Nejsou)) kdyz ma 16 tak uz je to skoro zazrak)běžně 12-14 Bx sladké letní, ale treba se pletu |
 |
Slivovice zapáchá po acetonu, 13.8.2020 Aceton nevyvětrá. Špatně oddělený předek. Asi 3D nutná. |
 |
|
 |
První rok vinné révy, 27.5.2020 Nemělo by se. Vim trha to srdce ho ustrihnout, ale je to pro dobro hlavy, tedy kořenů |
 |
Vedení mladé révy - více možností?, 13.2.2020 No třeba na tom něco bude. Soused má u plotu jednu hlavu a má ji po plotu nataženou na každou stranu asi 5 m. A když jsem si byl u něj natrhat na burčák tak z jedné strany byla plná vinařská bedna. |
 |
Zakalená slivovice, 31.1.2020 Pálim už pár let a nikdy se mi palenka po 2D nezakalila. Redim pro sebe na 52, pro kamaráda na 46 a nikdy. Myslím, že za dodrzeni pravidel (čistá aparatura, správný postup pálení a vhodná voda na ředění) se tak téměř nemůže stát. |
 |
Kněžna Olga, Princess Augusta, 23.1.2020 Co třeba víno Jedlička? Stolních odrůd má myslím mraky
A jsou i do okrajových oblastí. |
 |
Jesenna vysadba, 7.1.2020 Jsem myslel že prostokořenné sazenice se sází jen zjara. Podzimní výsadby mají nějaké výhody? |
 |
Dráty na révu, 9.12.2019 50mm u sloupku stačí, dvojdrati se stejně o pár cm roztahne s pribyvajici vzdálenosti od sloupku. |
 |
Prosím poraďte odrůdu, 5.11.2019 Já sázel na jaře prostokorene sazenice a chytlo se a kminek vytvořilo všech 50. Vzal jsem i několik sazenice na jídlo v kontejnerech a tam je to bida. Třetina odešla a zbytek jsou takový slabý, provázky. Takže zjara všechny zkrátit na 2 očka a... celý příspěvek > |
 |