|
Příspěvky uživatele - 39.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda Glorietta, 10.2.2021 Skvělá odruda, výborne chuti. Po uvaření i druhý den zůstává žlutá vyborne chuti. Mf.
|  | Kanadská borůvka - loupání kůry?, 3.11.2020  Dobrý den, nedávno jsem kupoval kanadskou borůvku, ovšem až doma jsem si všiml, že se jí loupe kůra. Bohužel se mi nepodařilo dohledat, zda se jedná o normální jev v důsledku růstu, nebo je okousaná. Jinak vypadá zdravě, s listy.
Předem děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba u borovice? Výrůstky na jehlicích, 15.6.2020  Dobrý den,
dokáže někdo identifikovat, zda výrůstky na jehlicích znamenají nějakou chorobu/plíseň? Případně čím ošetřit?
Děkuji
M.Švec |  | Da se teto nemoci zbavit?, 4.2.2020  Dobry den, prosim o radu.Jiz nekolikaty rok zapasim s temito fleky a ne a ne se jich zbavit.Predpokladam, ze je to padli, je to tak? Uz to vypada, ze to je v pletivu ve stoncich revy, kazdy rok se to objevuje znovu.Rostliny maji zelene plody, jak ale... celý příspěvek > |  | Pomůžete s identifikací brouka - škůdce na dřevu?, 5.8.2018  Dobrý den,
pomůžete prosím s identifikací brouka na přiložených fotkách? Mám obavu, zda se nejedná o tesaříka krovového, který patří mezi hlavní škůdce dřevěných konstrukcí..
Velikost odhaduji na cca 7-8 mm
Děkuji
M.Švec |  | Pomůžete s identifikací okrasného smrku?, 30.7.2017  ... a doplňuji ještě druhou fotku.. |  | Pomůžete s identifikací okrasného smrku?, 30.7.2017  Dobrý den,
od mého tchána jsem si z jeho zahrady před několika roky přivezl tento druh smrku, bohužel nejsem schopen přesně identifikovat, o jaký druh se jedná. Dokázali by jste podle fotek pomoci?
Díky
M.Švec |  |
 |
|
|
|