|
Příspěvky uživatele - 103.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadený turkestánský brest, 22.5.2022 To dělá hmyz, po napadení listu se vyvíjí hálka, jedině mechanické odstranění. Je to vlastně něco jako duběnka na dubovém listu. |  | Jakon, 12.1.2022 Asi to už nikdo nepěstuje.
|  |
|  | Dýně Muškátová, 5.6.2021 Waldham je dost velká, lepší je odrůda Liscia, ta je tak akorát pro dnešní rodinu.Jinak muškátová dýně nezabere více místa než Hokaido. |  | Bataty, 12.5.2021  Já je sázím do misek od jídla z Globusu a přikryji je druhou miskou asi na 10 dní, občas větrám a a kontroluji. Letos jsem sehnal nějaké nové odrůdy a má toho asi 40 misek. Už aby šly na pole. |  | Bataty, 2.5.2021 Tak jak se daří se sazenicemi? |  | Jakon, 2.5.2021 Hlízy teď už nekoupíte, jedině sazeničky.
|  | Bataty, 7.2.2021 Takhle je to těžké říct, protože kombinace barev slupky a dužniny jsou velké, např. koupil jsem před lety sazenice O´Henry z Německa, hlízy byly růžové a dužina bílá. Někdy najdete stejný obrázek 2x a na každém z nich je označena rostlina jiným... celý příspěvek > |  | Bataty, 6.2.2021 Ta fialová určitě není Beauregard. Oni v tom občas mají hokej - soused si objednal sadbu a místo 2 druhů měl nakonec 4 včetně té fialové. Má fialovou i dužninu? |  | Bataty, 6.2.2021  Když si hlízu dobře prohlédnete, jde na ní poznat taková očka, ze kterých vyrůstají vlasové kořínky. Já na to koukám někdy i lupou, ty kořínky směřují směrem dolů. Někdy ji nechám naklíčovat na ležato a pak se orientuji podle toho kde je více... celý příspěvek > |  | Zázračný živý plot, 4.12.2020 To buďte rád, zeť má souseda s 8 let starým plotem z břest - jilmu a a letos vytrhával semenáčky mezi dlažbou, v okapech - prostě rostlo to všude. V době kdy pučí, tak už je odkvetlý. Květů si člověk kolikrát ani nevšimne.
|  |
|  | Bataty, 21.11.2020 Těch 10-15° na skladování by mělo stačit, s naklíčováním moc ale neotálejte - klidně po vánocích začít. Já nakličuji už teď.Sehnal jsem novou odrůdu, kterou jsem dosud neměl, tak jsem ji dal do vody, netuše, že vyklíčí vzápětí. A jede pořád, tak ho... celý příspěvek > |  | Bataty, 13.11.2020  Gratuluji hlavně aby to bylo bez následků, - já jsem celkovou úrodou taky spokojen, jen mi to trochu kazí drátovci - hodně hlíz je děravých. |  | Bataty, 9.11.2020 Přeji uzdravení pokud možno bez následků, Hlízy v zemi vydrží dokud zem nezamrzne. Pokud zmrznou, Je to škoda, ale zdraví je přednější. Držím palce. |  | Bataty, 11.10.2020 Chápu vás, je to nejhorší část chovu. |  | Bataty, 11.10.2020 Pokud je dužnina oranžová jedná se pravděpodobně o Covington a nebo Beauregard. V pozadí je skutečně jakon, v popředí fíkovníky.
|  |
 |
|
|
|