|
Příspěvky uživatele - 161.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Carola, 8.11.2014 Dobrý den, máte někdo tuto švédskou odrůdu a jaké s ní máte zkušenosti? Viděl jsem ji v nabídce školky a uvažuji o koupi do 430 mnm. Děkuji za vaše zkušenosti.
Tonda |  | Dolanka, 28.10.2014 Pěkná úroda pane Polehlo. To u nás letos nebylo ani trnek, ani jabloně nezaplodily. Rouby Dolanky se ujaly, tak se těším, že za pár let bude plodit i na Valašsku. Děkuji a hezký den
Tonda |  |
|  | Řez staré slivoně, 24.4.2014 Hlavně ten šikmý řez udělat, ať se nezdržuje voda na řezu. |  | Trnky Kulovačky, 5.4.2014 Odrůda to nevím, ale u nás na Vsetínsku jsem je vykácel právě z toho důvodu, že nešly od pecky a kvas nedělám, ale stromky rodily bohatě, řekl bych, že až hodně a bez šarky. Nyní mi jedna vyrašila ještě z kořenů u plotu, tak asi ji tam nechám,... celý příspěvek > |  | Roubování, 23.3.2014 Předpokládám, že na těch odkazech je obyčejná roubovací páska, která je běžně všude v obchodech, asi to nebude to, o čem tady píšou jiní.
T. |  | Podnože, 4.3.2014 Sempra Litoměřice. |  | Roubování meruněk, 14.2.2014 Odbočím, na hromadě videí na You Tube používají v zahrničí nějakou šedou řídkou "srajdu", co to je? Používám vosk, ale občas mi vadí jeho tuhá konzistence, nyní Jenten. Kdo to ví, odpoví, díky
T. |  | Očkování vs. roubování, 26.1.2014 Pěkné, takže očkování na bdící očko Forkertovo. Co se mi nedařilo, tak bylo letní na očko spící, Očko vždy vypadalo hezky přirostlé, ale z jara nevyrazilo, ale jak jsem psal, zkoušel jsem na okrasných javorech a jasanu. V tento čas, tedy na jaře... celý příspěvek > |  | Strom do menší zahrady, 18.1.2014 Zasaďte ovocný strom, budete trhat přímo ze stromu do pusy. Nějakou slivoń a mají jemné větvoví, které v zimě hezky vypadá proti obloze. Pokud nechcete ovoce, tak třeba okrasnou jabloň, i ta mišpule je dobrá volba, plody drží na stromě i v... celý příspěvek > |  | Šarka švestek, 13.1.2014 Děkuji za lepší vysvětlení, něco dalšího jsem našel i na internetu. Jsem technik, viry nechávám jiným, ty své mám tendence přecházet, hezký večer
T. |  |
|  | Šarka švestek, 13.1.2014 Pochopili jsme to stejně HS se ozdravily, co tedy znamená toto slovo, stromy byly nakaženy a ozdravily se či vyléčily? Co to znamená "ozdravení"? Virus se neprokázal po x letech. Můžu to chápat taky tak, že se strom nevyléčí, vir tam zůstane, ale... celý příspěvek > |  | Šarka švestek, 13.1.2014 Jak jste tady psali o Honey Sweet, tak jsem si ji dal se zájmem do vyhledávače a našel tento odkaz.
Po dočtení závěru na straně číslo 17 mne napadla otázka, zda je šarka potlačitelná či vyléčitelná, což se tady taky diskutovalo? Dle tohoto závěru... celý příspěvek > |  | Přesazování odkopů, 13.1.2014 Můžete i nyní v zimě, pokud je země rozmrzlá.
T. |  | Očkování vs. roubování, 12.1.2014 Roubuji, očkování jsem zkoušel u javorů a jasanu a nedařilose. Takže zatím vše jen roubuji, ale očkování chci stále zkoušet. Hezký den |  | Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 8.1.2014 Kupte spíše s válcovou frézou, než nožový. Je rychlejší a pokud ty tenčí větve zůstanou nedocvaklé, tak to ničemu nevadí při mulčování.
Tonda
PS: je to i o seřízení, ale tenké čerstvé skutečně drží na kůře |  |
 |
|
|
|