|
Řezat či neřezat?, 28.2.2021 Zdravým. Potvrzuji že můj způsob ohýbání větvý je drsný a zítra závaží odstraním pac větve stejně už maj požadovaných 60°. Děkuji za názor Smolek |
 |
Řezat či neřezat?, 28.2.2021  Foto 3 |
 |
|
 |
Řezat či neřezat?, 28.2.2021  Foto 2 |
 |
Řezat či neřezat?, 28.2.2021  Zdravým. Někdo říká řež aby rostla, někdo zas neřež třešeň se o to postará sama a bude dřív plodit. Co myslíte vy? Třešeň Grace Star na coltu sázena podzim 2019 jako Špičák, loni založena korunka. Předem děkuji Smolek |
 |
Odumiraní větví, 5.2.2021  Foto 3 |
 |
Odumiraní větví, 5.2.2021  Foto2 |
 |
Odumiraní větví, 5.2.2021  Foto |
 |
Odumiraní větví, 5.2.2021 Zdravým. Tušíte prosím někdo z řad odborníků??? Dvě tříleté broskve a obě z 50 %poškozené. Zjištěno včera a dnes na rychlo stříknuto sulkou. Děkuji za odpovědi Smolek |
 |
Řez mladé broskvoně, 3.1.2020 Super děkuji za odbornou radu.preju příjemný den Smolek |
 |
Řez mladé broskvoně, 3.1.2020 Dobrý den.zadal jsem o radu stačilo jen malou a ne kázání!!třešně, hrušně,jabloně, švestky pěstují již několik let a myslím si že úspěšně leč broskev a meruňku mám nové a krapet tápu.knihu mám nastudovanou aj na supervidea na YouTube sem už mockrát... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Řez mladé broskvoně, 2.1.2020  A ještě jeden |
 |
Řez mladé broskvoně, 2.1.2020  Jiný pohled |
 |
Řez mladé broskvoně, 2.1.2020  Zdravým vespolek.dokazete mi prosím někdo poradit s jarním řezem u mladé broskve.byla sázená předloni na podzim na jaře zkrácená na 3 očka a vše co vidíte narostlo za loňský rok.ted ale nevím někdo říká většinu dát pryč a někdo zas nechat koserni... celý příspěvek > |
 |