|
Příspěvky uživatele - 200.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bakteriální boulovitost kořenů, 27.11.2019  Ještě jedno foto |  | Bakteriální boulovitost kořenů, 27.11.2019  Dobrý den. Dnes jsem sadil stromky a u některých jsem si všiml bouli na kořenech. Chtěl bych se zeptat, zda se jedná o boulovitost kořenů. Jedná se o švestku na podnoži myrobalan.
K. |  |
|  | Jednotné ošetření nábytku z různých dřevin, 23.6.2019 Dobrý den, před lety jsem natřel surový zahradní nábytek - stůl a lavice (materiál česká borovice) tenkovrstvou lazurou Xyladecor Classic HP - odstín (antická) pinie, kterou jsem měl natřenou také pergolu. Časem jsem přikoupil křesla (materiál... celý příspěvek > |  | Thuje poškození, 27.11.2018 Pro paní Lídu, to je fotka ze září, teď už jsou dávno zasazené. Jen teda škoda, že niko neporadí, čím by mohlo být způsobeno poškození :-) |  | Thuje poškození, 26.11.2018  Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu, jestli nevíte čím by mohlo být způsobeno poškození thují. Celou sezonu byly v pořádku, ale zhruba v září začaly mladé větvičky hnědnout. Občas jsem prováděl hnojení \"na list\" hnojivem Kristalon, ale... celý příspěvek > |  | Sběr švestek, 21.8.2018 No myslel jsem samozřejmě na slivovici :-) |  | Sběr švestek, 21.8.2018 Dobrý den, mám možná hloupý dotaz, ale zajímalo by mě, kolik podle vás je schopen člověk posbírat švestek za den - švestky otrepane na zem. Dejme tomu plody průměrné velikostí, průměrná úroda a strom v plne plodnosti. :-) Nikdy jsem to neměřil,... celý příspěvek > |  | Cypřišek Lawsonův, 15.11.2017 Dekuji za odpoved pane Josefe, budu je muset nechat venku a prikryju je tou bílou netkanou textilií. Sem prave rizkoval v dubnu prvni várku a tu uz mám zasazenou, tak sem zkusil jeste ten srpen, ale to asi neni vhodné vzhledem k tomu, ze do zimy to... celý příspěvek > |  | Cypřišek Lawsonův, 12.11.2017 Dobrý den, v srpnu jsem si nařízkoval cypřišek lawsonův. Řízky jsem měl v multiplatu pod folií. Dnes jsem je kontroloval, ale zatím skoro žádný není zakořeněný, jen cca 5 ks mělo malé kořínky, zbytek nic. Chtěl bych se zeptat zkušenějších, co teď,... celý příspěvek > |  | Mám vysadit Spartana?, 26.10.2017 Padlí neni choroba suchých dni, ale pěkných dni. Voda v podobe deště mu nepřeje, ale vlhkost potrebuje např. v podobě rosy a k tomu teplo pres den |  |
|  | Špendlíky, 20.5.2017 Puchrovitost slivoně je častější v chladnějším a vlhčím klima a nebo při chladném a deštivém průběhu jara. Plody.které napadené nejsou už vydrží. Přezimuje v podobě blastospor v koruně. Na jaře při vhodných podmínkách se šíří na plody. |  | Špendlíky, 20.5.2017 Taphrina pruni :-) k83 |  | Rozkvétání 2017 M+B, 31.3.2017 U nas ukazuji meruňky bile spicky.uz to brzo prijde :-)
Kema83 |  | Thuje právně chráněné odrůdy množení, 12.2.2017 Dobře, děkuji za odpověďi, měl bych to pro sebe :-) No a když jsme už u toho, jak se to teda řeší, když to někdo množí a prodává, to majitele licence kontaktuje a zaplatí mu nějakou částku za to, že může množit jeho patentovanou odrůdu? |  | Thuje právně chráněné odrůdy množení, 8.2.2017 Dobry vecer, mam takovy dotaz. Zajimalo by me jak se resi množení thuje Golden smaragd, jelikoz jsem nekde četl, ze se jedná o právně chráněnou nebo patentovanou odrudu? To znamena, te se nesmi množit? Nebo na to musi byt vyrizene nejake... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|