|
Příspěvky uživatele - 218.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zemní vrták na sloupky, 10.12.2019 Díky za odpovědi. A co případně místo nich, ale alternativu? Nechci, aby mě všichni čumeli do zahrady a plné betonové ploty se mě nelíbí. |  | Zemní vrták na sloupky, 27.11.2019 Takže vrták si asi půjčím. Je tu ale někdo, kdo by se mohl vyjádřit k těm Thůjím, nebo k jiné rostlině vhodné k vysazení za plot? |  |
|  | Zemní vrták na sloupky, 21.11.2019 Dobrý den, děkuij za reakci. Rád bych ale znal nějaké praktické zkušenosti. Jak dlouho trvá vyvrtat jedna díra a jak lehce to jde? Poradí si to i s tvrdší kamenitou zeminou?
Sloupky budou pravděpodobně BPL poplastované 48mm/200cm, síla stějny... celý příspěvek > |  | Zemní vrták na sloupky, 20.11.2019 Dobrý den, pomalu plánuji výstavbu drátěného plotu okolo domu a tak sbírám poznatky. Chtěl bych se Vás zeptat, zda máte někdo zkušenosti s motorovým zemním vrtáhem. Vyplatí se ho koupit, nebo ho stačí půjčit? Děr pro sloupky budou desítky a ručním... celý příspěvek > |  | Jak orovnat brusný kotouč na ostření řetězu, 6.11.2019 Prosím o info, jak orovnat brusný kotouč na ostření řetězu na brusce Gude gs 108? Orovnávací kamen mám, ale klasický rovný. Jde mně o to, jak chytnout ten rádius. |  | Opál, 17.4.2019 Souhlas, stromek Opál se prakticky nedá koupit. |  | Popraskaná kôra na hruške, 16.7.2018  Dobrý den,
Nechci otvírat další vlákno, protože se jedná taky o praskliny kmínku hrušky, ale asi jiného charakteru - viz foto
Děkuji za radu
Lukáš z ČK |  | Smrk - co pak se mi to pase na smrku, 16.7.2018  a ještě jedna fotka, když si to klidně nažralo, dozrálo a asi rozmnožilo |  | Smrk - co pak se mi to pase na smrku, 16.7.2018  Dobrý den,
Poradíte mi prosím copak se mi to pase na smrku a jak s tím bojovat?
Dotaz viz foto |  | Shanim VVA-1 Krymsk, 13.7.2018 Já mám jen ty nejlepší zkušenosti, mám na VVA-1 Hagantu a nemá to chybu. Plody jsou velké a výborně chutnají.Doporučuji tuto podnož, kde ji sehnat ale nevím. Faktem je, že zalévám a hnojím. Mám malou zahrádku a chtěl bych všechny slívy na této... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za brouka?, 17.4.2018  Blanensko 295 m.n.m., foceno 14.dubna
délka cca 35-40mm
děkuji
Miroslav |  | Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 11.9.2017 Dobrý den,
v jižních Čechách lze písek sehnat v Halámkách, ideální je KD 0/1 (A), sám jsem z důvodu ceny (380 za tunu a za 20 Kč za KM po ČB) koupil KD 0/4 (A) v bývalém Palstavu (dnes KB Blok Stavebeniny - Vodní ulice...)
Za 6 tun jsem... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu? (plevel?), 20.6.2017  děkuji
Miroslav
|  | Tip na kvetoucí pokojovou rostlinku do malého (Ø 6cm) květináčku, 6.6.2017 Samozřejmě, že kytička přesahovat může. Děkuji mnohokrát dámy, za Vaše tipy.
Miroslav |  | Tip na kvetoucí pokojovou rostlinku do malého (Ø 6cm) květináčku, 6.6.2017 Dobré ráno,
jako absolutní laik prosím o tip na kvetoucí pokojovou rostlinku do malého (Ø 6cm) květináčku. Vím je to minivelikost, ale možná existuje nějaká kvetoucí kytička, které by to stačilo.
děkuji za reakci
Miroslav
|  |
 |
|
|
|