|
Příspěvky uživatele - 45.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Harogem, 14.9.2020  Dobrý deň, dnes som na moje sklamanie zaregistroval poškodenie kmienka marhule Harogem zasadenej na jar tento rok. "Páchateľom" je pravdepodobne mačka. Vykopať ju a nahradiť inou, alebo to rozchodí? |  | Veharda, 13.4.2020 Dobrý deň, áno som z Oravy.
|  |
|  | Veharda, 13.4.2020  3 ročná Veharda dnes. Možno niečo bude... |  | Umírající rybky, 22.2.2020 Filter sa musí nechať zabehnúť bez rýb. Musí vziknúť biologická rovnováha až po 2 týždňoch vpustiť rybky, vodu v ktorej boli ryby prepravované nedávať do akvária. |  | Česnek 2019/2020, 1.2.2020 Hm, možno väčšívýnos... pre Waltera.
|  | Řez mladé broskvoně, 20.11.2019 Vďaka za rady. Takže ranu som opäť ošetril. Je pravdepodobné, že na jar kvôli nekróze na odstránenom strednom výhonku najvyššie poschodie pôjde preč spolu so skrátením a odstránením niektorých výhonkov. A všetky rany samozrejme dôkladne ošetrím... celý příspěvek > |  | Řez mladé broskvoně, 18.11.2019  Dobrý deň. Pred rokom som zasadil broskyňu a na jar bola založená korunka. V lete som mal menšie zdravotné problémy, nedávno som si všimol, že z kmienka počas leta vyhnala ďalšie nové výhonky. Mám nové výhonky na jar všetky odstrániť, alebo ponechať... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|