|
Výroba zeminy pod borůvky, 30.10.2019 Ahoj, do díry 50cm hluboké, 50cm široké jsem vsypal 70l rašeliny a zbytek jehličí z lesa. Za 7let krom hnojiva na borůvky (jednorázově v květnu) jsem s tím nic nedělal a borůvek spousty. |
 |
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 21.4.2016 To nemá chybu.
To já jsem provedl aplikaci, a říkal jsem si co se chytí jako první?Tak v první řadě mě to otec zaházel trávou která odlítala od strunovky a pak se mě na to nalepila moje ženská. Takže vše provedu znovu. |
 |
|
 |
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 20.4.2016 no proto jsem psal že papírová páska neni pružná. |
 |
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 20.4.2016 No popravdě řečeno jsem o této variantě také uvažoval |
 |
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 20.4.2016 rozhodně nedělat, papírová páska neni pružná izolepa se zažere do kůry |
 |
Aplikace Chemstopu na mladý stromek, 20.4.2016  Ahoj všem, pokud by jste někdo přemýšleli jak bojovat s mravenci(mšicemi- to jde v ruku v ruce) na mladých stromech, tak posílám jednu vychytávku.
Chemstop atd. se jak všichni víme nelze aplikovat na mladé stromky, tak použijte mirelon (bílý měký... celý příspěvek > |
 |
Prořezání 50 let staré hrušky - máslovky, 9.4.2016  Ahoj všem. Máme na zahradě tuto hrušku a po celou dobu jsme s ní nic nědělali. Poslední dobou jsem si já sám vysadil pár stromků a tedy listuji v literaturách ovocných stromů a tak zjišťuji nedostatky i na té naší hrušce.Muhu ještě tento měsíc mírně... celý příspěvek > |
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 20.9.2015 Zajíc sem nevleze ale nikdy nevíš. Neporadil by mě někdo s tím zastřihnutím na jaře- pokud by si někdo stáhl zde uvedenou fotku a v malování mi naznačil červenou barvou jakou větev nechat a jakou zkrátit a pak to sem hodit bylo bu to super.
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 20.9.2015  Mám zasazeno, u Hanity rostou výhonky docela vzhůru, mám je nechat být a na jaře po zastřihnutí je zatížit nebo zapřít a nebo to už udělat teď?
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 12.9.2015 Všude píší že se má provést povýsadbový řez.Takže tento měsíc zasadím švestku a nechám ji být (nestřihám) a na jaře provedu zastřihnutí? |
 |
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 12.9.2015 Pokud vysadím švestku v září mohu ji zastřihnout hned po výsadbě a nebo mám počkat do jara? |
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015 O.k.Vybral jsem teda Hanitu, a druhý k ní mám dat jakou?Na jakých podnožích. |
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015 Tak jsem z toho jelen, Čačanskou Lapotici nemám sázet, co do této výšky mám vysadit?
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 6.9.2015 Tak postupně študuji vaše názory a literaturu a asi mám jasno co se týče odrůdy-Čačanskou Lepotici. Na jaké podnoži má být?
Chci vysadit dva stromy, mám vysadit dvě Lepotice a nebo k Lepotici mám dát třeba Toplaste, a na jakè podnoži?
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 1.9.2015 Nikdo nic?A co příprava půdy před výsadbou?
|
 |