|
Příspěvky uživatele - 19.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ošetření žacího ústrojí proti korozi, 12.3.2021 Zdravím . Dávám před sezónou do cajku sekačku Cub Cadet 50 RZT . Sundal jsem sekací ústrojí a spodní strana je jedna rez. Už jsem to jednou poctivě natřel , ... celý příspěvek > |  | Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 22.9.2020 na plodu se vyskytují na zelené slupce hnědé skvrny a při oloupání tam jsou malí bílí červíci. prosím o odpověd co stím jde udělat |  |
|  | Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 30.10.2019 Tak tedy, od pondělí to jede... Dal jsem karbec do čistého benzínu a "vymáchal " jsem ho.Povolil, mrcha jedna a konva jede .Měl jsem ho v malé sklenici od... celý příspěvek > |  | Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 23.10.2019 Díky .Hned jak budu chodit "normálně" z práce, se do toho pustím.Pak dám vědět. |  | Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 22.10.2019 Zaráží mě ,že to nejde kompresorem profouknout... kohout i hadička jsou čistý, něco musí být v tom karbecu.. |  | Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 20.10.2019 Nejde "nacupovat" , nejde profouknout ani kompresorem |  | Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 19.10.2019 Zdravím.Mám problém s konvou Solo port 423. Po asi 2 mesíční odstávce nejde nastartovat- karburátor odmítá nasát benzín, při tom hadička není ucpaná ani nádržka.Prosím o radu ,co... celý příspěvek > |  | Klivie má krátký stvol, 11.5.2019 Stejná zkušenost. U nás doma na světle v mírném teple a květ již několik let v úžlabí - i právě teď. U babičky na chladnější verandě, péče stejná a květ má půl metru a možná víc. Opakuje se to každoročně. Jinak je doporučené omezit zálivku na začátku... celý příspěvek > |  | Teleskopický žebřík, 10.3.2019 Zdravím .Poohlížím se po teleskopickém žebříku.Nemáte někdo zkušenost? Mám 130kg ,to je jedna věc a dále v recenzích čtu ,že se některé kroutí, při skládání jsou... celý příspěvek > |  | Brždění VARI z prudkého kopce, 1.11.2018 Zdravím.Již 17 let vlastním Harinu s Hondou GXV.Jako naprosto bezproblémové je orání, skutečně to dokáže jet i samo, po rovině a za sucha a výsledek perfektní, příprava na brambory s ... celý příspěvek > |  |
|  | Řez muchovníku, 6.10.2018 Řežete, prosím, muchovník? Mám jej 10 let a zdá se mi hustý, ale nevím jaký zvolit způsob. Jestli jako u červeného rybízu odřezat u země staré výhony a tak každý rok zmlazovat? A pokud ano, tak každoročně?
Díky, Pavlína |  | I toto je Mountfield, 14.11.2017 Jsou firmy a "firmy"
Osobně se vykukům , ala Mountfild, AAA , O2 vyhýbám.Důvodů je opravdu dost. |  | Kompotovice, 14.11.2017 Zdravím.
Letos jsem taky hodil do už vykvašených meruněk několik kompotů, převážně taky meruňkových.Výsledek byl vynikající, po chvilce po štamprli, se dostavila jemná vůně těch kompotů, což teda ... celý příspěvek > |  | Síran hlinitý - vločkovač, 29.7.2017 děkuji, bentonit doma máme :) |  | Síran hlinitý - vločkovač, 29.7.2017 ph máme pořád kolem 7,5, snižujeme kyselinou solnou
myslíte že se děti mohou koupat, ikdyž je voda mléčně zakalená (je to lepší, vidíme i na dno) a je tam ten předávkovaný vločkovač?
již dvakrát jsme vysávali a plánujeme pokračovat. myslíte... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|