|
Žluté skvrny na citrusu, 29.2.2020 Jak jsem již psal. Nikdy jsem žádný hmyz nenašel. |
 |
Žluté skvrny na citrusu, 29.2.2020  Mám pěkné citrusovníky. Někdy se mi objeví žluté skvrny na listech. Žádné breberky jsem na listech nikdy neobjevil. Můžete mi prosím poradit co dělám špatně? |
 |
|
 |
Kysané zelí, 17.12.2019 Jodidovaná sůl mírně změní barvu červeného vysockého zelí. Možná i jiných odrůd. |
 |
Co mi žere slepice, 6.12.2019 U nás vždy útočilo Káně lesní. Několikrát jsme ho přistihly. Jednu slepici jsme dokonce zachránili. |
 |
Jak podporit dozrani feferonek, 28.10.2019 Dal jsem si do kyblíku TRINIDAD MORUGA SCORPION RED a doma rostou lépe jak ve skleníku.
|
 |
Co mi žere slepice, 19.10.2019 Pokud zůstane slepice bez hlavy většinou to dělá kuna. V nynější době když opadají listy stromů u mne každý rok útočí Káně lesní. To roztrhá břich.
|
 |
Túje žloutne, 26.9.2019 Sousedi mají stejný problém. Semilsko. |
 |
Mochyně peruánská barva a chuť, 27.8.2019 Píše se na sáčku semen, že se má sklízet když obal plodu zasychá. V tomto stádiu mám ale plody světle zelené, nebo nažloutlé. Plody voní, ale chuť nic moc. Plody chutnala sousedka, a nebyla z nich nadšená. Mají se plody nechat nějak dozrávat? Plody... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavit kořenových výmladků, 10.8.2019 Já než porazím strom, tak navrtám na podzim dole kmen. Injekční stříkačkou vstříknu Randap. V zimě pokácím strom. Příští rok se neobjeví žádné výmladky. |
 |
Trinidad moruga scorpion red, 1.8.2019 Mám dvě paprikyTRINIDAD MORUGA SCORPION RED a opadávají mi květy. Ještě se mi neutvořil žádný plod. V polykarbonátovém skleníku mám ještě PCR a beraní rohy. Ty již dávno sklízím. Hadovky a rajčata mají neuvěřitelný výkon. Všechny papriky jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hraboši v bramborách a na paprice atd, 23.7.2019 Používám klešťové pasti. Po chycení hryzce je ho třeba ihned odstranit, jinak tam již dalšího nechytíte. |
 |
Prosím o určení, 7.7.2019 Děkuji za určení, hodí se mi. |
 |
Prosím o určení, 7.7.2019  Na zrušené zahrádce mi vyrostla tato rostlina. |
 |
Čmelíci, 28.6.2019 U nás v rodině se používá hydrát vápno. Po úklidu, vždy lehce vysypu kurník vápnem, a na to hobliny nebo slámu. Jednou jsem přestal vápno používat, a hned jsem musel kůru aplikovat. |
 |
Rozmnožování muchovníků, 30.5.2019 Ten můj muchovník Alaska je pěkný plevel. Když byl malý rostl tak o 30 cm. Nyní výmladky přes metr. Výška keře téměř 4 metry. Kdyby si ho někdo vykopal tak budu rád. Jinak půjde na podzim do lesa. |
 |