|
Příspěvky uživatele - 223.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 20.10.2019 Jak odmítá nasát? Jak se dívám, je tam obyčejný spádový plovákový karburátor, do kterého teče benzín samospádem. Pokud neteče, je někde něco ucpané. |  | Struny do sekaček, 13.8.2019 Já osobně struny nemám rád. Jsou z pevných a odolných plastů, v přírodě v podstatě nerozložitelné, ty drobné kousky struny už napořád zůstanou v půdě. Je to asi jako kdybychom domácí plastový odpad (kelímky, plastové krabičky a igelitové sáčky)... celý příspěvek > |  |
|  | Problem s motorem sekačky Briggs - Stratton, 6.8.2019 Na youtube je mnoho videí, kde je to dobře vidět.
Třeba tady: Briggs & Stratton Lawn Mower Engine Float Needle and Seat #398188
Nad zavíracím ventilkem je i výměnné sedlo, asi gumové, do kterého ventilek dosedá a uzavírá... celý příspěvek > |  | Divna motorova kosa, 5.8.2019 A s případnou snahou o následnou vlastnoruční opravu je to podobné. Asi to bude znít trochu netaktně a drsně, ale to se nedá nic dělat - když o tom nevím vůbec nic, neopravím to a nemá smysl se o to pokoušet.
Nejlepší v takové situaci je požádat... celý příspěvek > |  | Divna motorova kosa, 5.8.2019 Potíž "levných šmejdů" je bohužel často v tom, že jsou dostupné i těm lidem, kteří nemají skoro žádné povědomí co taková technika vyžaduje a jak se s ní pracuje. A tak si to koupí, zkusí s tím něco udělat, ale dopadne to špatně a oni pak všude říkají... celý příspěvek > |  | Problem s motorem sekačky Briggs - Stratton, 4.8.2019 Nějaká chyba v kaburátoru, zřejmě nezavírá/netěsní cosi, co v něm udržuje správné množství/hladinu benzínu. Nevím jaký karburátor tam je a jak je řešený, nepovedlo se mi to najít. Zkuste ho vyfotit.
Normální karburátor by měl dole... celý příspěvek > |  | Husqvarna 236, 1.8.2019 Souhlasím, jsou to pily pro lidi, kteří potřebují řezat jen občas a nechtějí/nemohou dávat za pilu víc. Kvalita i výkon jsou samozřejmě úměrně nižší, ale že by se člověk nadřel, to si nemyslím. Samozřejmě pokud člověk k levnému výrobku přistupuje sám... celý příspěvek > |  | Husqvarna 236, 31.7.2019 Měl jsem 235e. Beznářaďové utahování lišty mě trochu zklamalo, v podstatě nešlo lištu utáhout tak, aby se nepohnula a nepovolil řetěz.
Nelze seřizovat mazání řetězu. A maže to docela hodně.
O odcházejících zapalováních jsem taky četl,... celý příspěvek > |  | Jaký křovinořez?, 31.7.2019 Dělené hřídele moc nechápu, ten spoj, jednou jsem to měl doma, potřebná pevnost tomu prostě chybí. Jinak je to asi jedno, budou to v podstatě stejné stroje, při slušném zacházení fungují.
Asi bych pár stovek připlatil a vybral Vegu. Je bytelnější... celý příspěvek > |  | Výsadba smrku, 27.7.2019 Hezká myšlenka. Vlastnoručně vypěstovaný strom je nejcennější. Šišky se semeny se sbírají v předjaří, třeba v únoru, prostě když už jsou zralé, prošly zimním klidem a než teplé slunce šišky otevře. A nejlíp pohodlně z čerstvě pokácených stromů.... celý příspěvek > |  |
|  | Porucha VARI IV 160ccm, volnoběh, 12.7.2019 Je nějaký pokrok?
Začněte novým benzínem. Kupte nějaký víceoktanový, na zkoušku. Starý vypusťte, a to i z karburátoru. Zkuste i trochu zýšit volnoběh dorazovým šroubkem. Když to nepomůže, bude chyba někde v technice - vedení benzínu, karburátor,... celý příspěvek > |  | Porucha VARI IV 160ccm, volnoběh, 9.7.2019 Kolísání otáček se objevuje při nějakém prolému s množstvím směsi do motoru (jak se regulátor snaží dohonit otáčky a přidává, aby to nechíplo) - například když dohází benzín nebo ho jde málo, když je někde přicpaný/zanesenýkarburátor, když je nízká... celý příspěvek > |  | Fieldmann FZS 4003-B - křoviňák, 7.7.2019 Pak tam musí být i nějaká vložená gumová podložka - ventilek, právě aby benzín netekl ven, když s tím člověk při sekání mele, nebo to třeba nakloní. |  | Fieldmann FZS 4003-B - křoviňák, 7.7.2019 A chyba bude v tom víčku, když bez něj to jede normálně. |  | Fieldmann FZS 4003-B - křoviňák, 7.7.2019 Umím si představit, že pokud je nádrž zavřená a je v ní nějakou chybou podtlak, že motor nemá bezín a chcípne. Ale jak se může benzín tlačit z nádrže ven? To jako přibývá? :-) |  |
 |
|
|
|