|
Příspěvky uživatele - 19.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 4.1.2016 Jakožto spokojený uživatel ,nerozumím ,co si z toho mám vzít?.. |  | Výběr pily pro začátečníka - 7000+ Kč, 3.1.2016 Servis nebudete potřebovat, pokud tu pilu nezmršíte.Já ji mám 5 rokem a nepotřeboval jsem kromě benzínu ,oleje a řetazu nic. |  |
|  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 27.12.2015 Kruci, to si člověk počte nekdy
Taky uvažuji o výměně "parku" za 160tku GXV, přikláním se ale zase k Hondě tentokrát 190.tce GSV, skrze vyšší výkon ,na zahradě to člověk nepozná... celý příspěvek > |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 22.12.2015 Toš ať slóží |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 19.12.2015 Chlapi ,v temto čase je nejlepší sedět u kotla.. |  | Kvalitni drtic vetvi, 16.10.2015 Zdravím.
Koupil jsem před 14-cti dny, to Rapido od Vari, je to paráda.Byť se v návodu doporučuje drtit čertvě uříznuté větve, pochroupalo to už 3 týdny staré..holt nedalo se jinak.Mám k tomu motor... celý příspěvek > |  | Slepice sedi na vejcich, nechce je opustit, 14.9.2015 diky :-) ale porad vajicka davaji, jen mam jako chovatel - zacatecnik, neprijemny pocit, ze je jim zima, kdyz nemaji peri :-D. jinak slepicku, co si hlidala vajicka uz jsem uzdravila. Nejprve jsem ji dala k tem 2 mesicnim, ze by treba mohla byt s... celý příspěvek > |  | Mountfield - jak se dovolat telefonem jinam než na CC, 9.9.2015 Paní ,když je nebudete kontkovat vůbec ,ušetříte ,čas ,peníze a hlavně své zdraví. |  | Vari, 9.9.2015 Ctělo to, podívat se hned ,jak se stím má zacházet, jinak taky souhlasím ,s tím ,že 160 GXV práci udělá a hodně ,u mne už 15tou sezónu. |  | Vari návěs, 9.9.2015 Být viděn ,jsem vyřešil násadou od koštete připevněnou na zadní roh návěsu,.K ní jsem namotal reflexní vestu a frčím.Je to dobré hlavně při vzrostlé trávě kolem silnice |  |
|  | Slepice sedi na vejcich, nechce je opustit, 8.9.2015 Dobrý den, děkuji za pružnou reakci :-) jednalo se o přípravek čmelíkostop rebel a ochrannou lhůtu výrobce neuvádí, je však zde možné naskladnění slípek ihned. Vizuelní a fyzický kontakt s 2 měsíčními kohouty byl před týdnem, což odpovídá "sedání"... celý příspěvek > |  | Slepice sedi na vejcich, nechce je opustit, 8.9.2015 Máme 5 slepiček dva roky starých. dávají průměrně přes sezonu 4-5 vajec. Tyto žily a rostly bez kohouta. Poslední dobou začaly pelichat, tak jsem koupila přípravek proti červíkům, celý kurník vymyla a vystříkala. Cca 2 měsíce máme nové, od kuřátek,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Honda, 7.6.2015 Zdravím.
Motorově bez problému,"řídítka"poddimenzované - 2*praskly, popruhy nedokonalé, soustavně mi vypadával na mezích z toho uchycení, nemožnost okamžitého posunutí podle potřeby na požadovanou vzdálenost, nemá ten... celý příspěvek > |  | Flekaty travnik, 14.5.2015 
|  | Flekaty travnik, 14.5.2015  Dobry den, chtela bych se zeptat jestli mi nekdo poradi, cim by mohl byt travnik takhle flekaty. Myslite, ze by to mohlo byt nizkym posekanim, nebo spaleni hnojivem? S tim hnojivem jsem davala opravdu pozor a snazila jsem se dodrzovat presnou davku..... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|