|
Příspěvky uživatele - 19.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kubota + rotavátor na zahradu, 25.3.2016 Zdravím ,chtěl bych si pořídit na zahradu malou, ale zárověň výkonnou Kubotu, která by utáhla s rezervou rotavátor.Máte někdo zkušenost ,jaký tip by byl nejvodnější?Doposud jsem... celý příspěvek > |  | Zacatek unora a tulipany rostou, 4.2.2016 Dobry den,
rada bych se zeptala, jestli nema nekdo napad co udelat s tulipanama, ktere zacali rust.. Je nejaka moznost je zachranit do jara (neverim, ze by uz neprisli zadne mrazy), nebo se s nima muzu rozloucit? :(
dekuju za jakekoliv... celý příspěvek > |  |
|  | Nová D 6100, rady do začátku, 23.1.2016 Když jem si koupil 420-tku, o nějakém přeštelovávání po záběhu nebyla řeč.Prodejce mi sdělil ,že pokud pila nemá nějaký problém a on žádný nebyl a doposud není ,nemusí se nic dolaďovat. |  | Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 Ano, jsem skutečně ohromen, že tato firma ,tu může "mýrnix týrnix" fungovat.Klamání zákazníků, slovo záruka zneužívají jen k ohlupování lidí, kteří si myslí ,že si snad nikdo k nim nemůže dovolit takový přístup,... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 19.1.2016 vidím, že vlákno ještě žije ,tak jen pro zajímavost .Pila je na podvozku tvořeném koly z německého Haklu |  | Pásová pila, 17.1.2016 Tak ,tedy, poděkuji za příspěvky .Motor asi nechám být-utvrdil mne argument o setrvačnosti ,jisté souvislosti člověku prostě uniknou..
Ale stejně, jaká pila je skutečně přínosnější pro řezání... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 16.1.2016 Bylo to 20kubíků, o metrech na délku bych myslím nepsal.. |  | Pásová pila, 16.1.2016 Svařuju cca 30let na 3 způsoby, tak nejaký ten "pofiderní " svár snad zvládnu |  | Pásová pila, 16.1.2016 Ne není po pásu..hned po prvním řezání ,mi byla podána deska s hřebíkem ,samozřejmě sem si ho nevšimnul a přefiknul sem ho.Vzhledem k tomu, že to bylo na začátku řezání ,pokračoval jsem opatrně ... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 16.1.2016 No, počítat snad ještě dovedu, ale ,nebude to hned tak honem, dřevo na letos ještě stojí v lese.Co se týče toho motoru ,již jsem psal ,že mi jde taky o váhu, na bazoši je prodáván... celý příspěvek > |  |
|  | Pásová pila, 16.1.2016 Pilový pás s kaleným zubem 27mm-559kč, bimetalový pás s Hss špičkami zubů za 839.Řezal jsem s tím bimetalem a po 20m jsem ho nechal přebrousit na příští sezónu.Podle dodavatele ,to ani nebylo potřebné, pila řezala jako... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 13.1.2016 Dík za reakce ,asi vezmu tu pásovku .Jednak na ni už nějakou dobu řežu ,na cirgulce jsem nedělal nikdy ..a pak, nebude moc drahá a na těch zhruba min. 3kilowatech se shodují... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 11.1.2016 Nebo je nakonec lepší koupit cirgulu? |  | Pásová pila, 11.1.2016 No ,právě ,že štítek na motoru je naprosto nečitelný, pro to se ptám ,co by tam mohlo pasovat.Broušení mi obstará švagr, pásy jsem si koupil bytelné americké, tam by prasknutí nemělo hned tak hrozit-tu... celý příspěvek > |  | Pásová pila, 11.1.2016 Zdravím .Mám možnost koupit pásovku ,ale je na ni starý ,těžký ,hladný motor.Prosím o radu-jaký motor, na místo toho starého bych mohl použit?Pilu momentálně na zkoužku požívám na řezání... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|