|
Opýlení třešní?, 30.4.2017 Konkrétne Kordia nie je samosprašná. Ešte sa uvádza tzv. peľová inkompatibilita medzi niektorými odrodami (foto), takže by asi nebolo šťastné ak by ten starý strom bol Těchlovan. Ale myslím si že s opelením čerešní by Ste nemali mať žiadny problém.... celý příspěvek > |
 |
Asimina Triloba, 30.4.2017 Teta Jana: Pekne Ste sa rozbehli, deficit na "teplé kraje" je zmazaný, dokonca Ste trochu popredu. U mňa je násada kvetov na staršej Asimine nebývalá, mrazy prekonala hravo (už v štádiu kvetov) - foto 1,2. Dokonca aj mladší stromček má pár kvetov -... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mladé stromky nektarinka stark red gold a broskev catherina, 26.8.2015 Rodí už niekomu nektarinka STARK RED GOLD? Zaujíma ma termín dozrievania. Ďakujem |
 |
Joganta nr.7184, 26.8.2015 Len aby to boli úplné rezistenty na šarku.Aj HANITA bola okolo roku 2001 proklamovaná ako úplný rezistent a dnes ju mnohí vykopávajú pretože je len stredne odolná voči šarke. |
 |
Meruňka Veselka, 20.7.2015 Ešte by ma zaujímalo pán Petr ktorá odroda vám skor-ďřiv dozrieva ORANGERED alebo VESELKA? Ďakujem |
 |
Harlayne, 20.7.2015 Montclar a Rubira sú stredne rastúce podpníky, slabo rastúce podpníky pre marhule sú Wadenswill, Wawit.Už to tu niekto písal o podpníkoch Montclar a Rubira že s nimi nemá dobré skúsenosti. |
 |
Meruňka Veselka, 20.7.2015 Presný zdroj vám nepoviem, lebo som to čítal už dávnejšie, bolo to napísané niekde na internete.A bolo tam aj to, že kvoli spurtypovému rastu je potrebné robiť postrek proti monílii na plodoch.Aké máte s Veselkou skúsenosti? Nehnijú vám plody?Je... celý příspěvek > |
 |