Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruční postřikovač, 10.5.2023
Ruční SOLO 402 mám asi deset let.Funguje perfektně.Žádná netěsnost se nevyskytuje.Těsnící uzel mezi nádobkou a postřikovou hlavou nemá klasický těsnící kroužek.Používájí svůj patentovaný těsnící systém.Naplníte nádobku, našroubujete postřikovou... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 6.5.2023 Obsahuje fotku
Tyto speciální nůžky vzhledem k praxi při probírce plůdků mě nepřesvědčují o výhodnosti tento nástroj používat.Kdo někdy dělal probírku pořebuje se rychle a bezpečně pohybovat s nástrojem v korunce.Jinak tam stráví mládí.Soustředit se aby stopka... celý příspěvek >
Automatické otevírání a zavíráni skleníku (podle počasí), 5.5.2023 Obsahuje fotku
V příloze je návod i s náplní pístu.Byl součástí dokumentace při koupi skleníku.Uvedený olej se stále vyrábí a na netu je i 1 l balení.Zřejmě lze koupit na každé větší benzince nebo e-shopu. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 4.5.2023
Vzhledem k předpovědi počasí na příští dny jsem dnes aplikoval postřik proti houbovým chorobám mix Score + Polyram.Deštivé počasí s teplotami kolem 18*C bude s občasným sluníčkem ideální pro tlak těchto chorob. Zahradě zdar - Mičurin II (470... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 4.5.2023
Pěkně se Vám to ujímá pane Waltře.Já jsem rouboval za kůru včera na podnožové pařízky dále na kmínek původní odrůdy a na terminály sesazených plodících stromků.Byl jsem z této práce slušně řečeno rozčarován.Po dubnových deštích jsou stromky přímo... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 3.5.2023
Zatím ve stádiu růžového poupěte.Násada je solidní.Květopas ošetřen během postříku proti přezimujícím škůdcům.Pilatka odchytávána pomocí vizuálních lepových desek.Zítra je v plánu ošetření proti strupovitosti a padlí. Zahradě zdar - Mičurin II... celý příspěvek >
Hruška Alessa zimná, 1.5.2023 Obsahuje fotku
Hrušky začínají jít do květu.Jen pro zajímavost vybarvení květů odrůdy Alessia.Takové zbarvení mívají většinou jabloně s červenou dužninou.Doufám že to nebude tento případ.Kontrast oproti ostatním hruškám je zřetelný. Zahradě zdar - Mičurin II... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 24.4.2023
Jak jsem psal před 10 dny, zahrada se proměnila po deštích na bahno.Vypadalo to příští týden na rotavátor ale nevím, zase hlásí deště.V půdě nic vysetého.Prostě nelze.Vegetace je zpožděná nejméně o 10 dnů proti stavu v předcházejících letech.Ošetřit... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 14.4.2023
Ano pane Kuky prší a prší a čtu, že jste s přírodou hodně napřed.Stromky jsou na mém pozemku hodně zpožděné.U některých jabloní ještě ani nevím zda jsou pupeny květní nebo listové.V tuto dobu jsem v minulých letech měl již jarní postřik hotový.Přes... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023
Pane 38.96,zatím co jste tady včera vyplodil ten nesmysl pracoval jsem na zahradě.Zkuste to taky, očišťuje to mysl i duši.Zloba v srdci není dobrý rádce. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023
Petr z H, přečtěte si příspěvek ještě jednou.První odstavec je o skleníku a druhý o venkovní zahradě.Jako přívětivý vyslanec z trucfóra tady napadáte záměrně lidi a ještě máte tu drzost tvrdit že to není pravda.Stačí si kliknout na otazníček za... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023
Kam pořád lidi kvaltujete.Ředkvičky jsou ve skleníku od konce března a včera jsme teprve vysadili kedlubny a květák pod textílii.Na teplomilné rajčata a papriky je čas v květnu.Nic neurychlíte jsou to plodiny dlouhého dne, patřičných teplot a... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 7.4.2023
Vidím pane Waltře, rozjel jste velkoryse českou jabloňovou ligu.Inu je to Vaše vize a nikdo nemá právo něco rozmlouvat nebo zpochybňovat pokud by to nebyl Váš dotaz na konkrétní odrůdu.Já se tedy ubírám co se týče odrůd trochu jinou cestou.Jde o... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.4.2023
Nyní k těm vašim pravdám pane 232.16. Oslovujete mě mladíku (zřejmě ironie) což mě neuráží ale netrfil jste se.Jsem dva roky v důchodu. Tvrdíte, že nerozumím kovovým materiálům - netrefil-35 let jsem se živil jako defektoskopec těchto... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.4.2023
Pane 232.16,výrobce nemá co předpokládat ale informovat.Ta podprahová narážka na IQ je trapná jako všechna vaše snaha zde rozbíjet diskuse. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika