|
Příspěvky uživatele - 247.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pinova, 1.10.2019  Pinovu mám na podnoži Jo-ha nebo J-TE-H, dostal jsem ji v kontejneru, mělo by se jednat o Evelinu ale prozatím se mi to tak nejeví. Stromek je asi mou chybou zababčený, špatně roste a hned prvním rokem na něm bylo silné padlí.Zkusím u kolegy zjistit... celý příspěvek > |  | Jadroviny 2019, 1.10.2019  Jabloně již při střídání teplot intenzivně vybarvují, také pozdní odrůdy jako Fuji nebo Brabeurn.U některých novějších odrůd mám letos panenské úrody. |  |
|  | King Jonagold, 1.10.2019  V mé mini školce zarodila odrůda King Jonagold, stromek je zastíněn, takže má prozatím špatné podmínky na vybarvení.Tvar plodu je mi ale sympatický. |  | Rubin spur, 1.10.2019  První úroda Rubínu spur |  |
|
|
|