|
Příspěvky uživatele - 9.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kysané zelí, 24.10.2019 Já myslím, že při kvašení je podstatné to zatížení obsahu, aby vznikajícím plynem zelí nelezlo nahoru a bylo stále pod vodou. Těsně přikryté to být nemusí. Ovšem když to vykvasí, tak každá chyba v těsnosti uzávěru způsobí okamžité kažení zelí. Takže... celý příspěvek > |  | Zatřižení větviček u týden zasazených stromků, 23.10.2019 On hlavní důvod pro ten jarní řez bude asi ten, že některé očko nemusí přežít zimu, vymrzne, vyklovne ho pták. A když to seříznete zcela přesně, tak to neraší tam kde potřebujete. Když zjara vidíte, která očka se probouzí, dá se to líp rozhodnout. |  |
|  | Lze podsadit pod starou jabloň mladou jako náhradu?, 21.10.2019 Ale to nelze takto řešit. Novému stromu určitou dlouhou dobu trvá, naž naroste do stínivé velikosti. A starý se musí skácet. Jediné řešení je nechat si tam firmou zasadit vzrosltý strom. Ale stínit hned asi taky nebude a nebude to fakt levné.
|  | Dendrobium nobile, 16.10.2019 Nechával jsem je do vyschnutí a myslel si, že si z toho kytka ještě něco vytáhne. Semtam některý zakvete, ale celkově to moc pěkně nevypadá. |  | Pokus s bramborami, 16.10.2019 Přece " vo tom to je". Vyšlechtit to tak, aby to mělo požadované vlastnosti. Jako zábava (koníček) jistě zajímavý. |  | Jak vypudit krtka, 11.10.2019 Vadí tím, že žere žížaly, které zúrodňují půdu, zatímco krtek rozryje trávník (i neudržovaný) tak, že se po něm nedá přejít.
|  | Uleželý hnůj pod stromy, 9.10.2019 Jestli tam máte úhor, tak zarýt. Jestli trávu, pak je to moc. Stačí jen "pocukrovat" co nejdrobnější kousky. |  | Akvaponický skleník. 10 x vyšší úroda, 3.10.2019 Málokdo to přizná. |  | Nároky ořešáku na vodu, 30.9.2019 Laický názor. co vídám ořešáky, rostou všude. Vyloženě ve vlhkých místech jsem je moc neviděl. Ořešáku trvá pět let než se dohrabe pro vodu a vypadá že neroste. A když se tam dohrabe, tak vystřelí do nebe. |  | Smiřické vzácné, 29.9.2019 Tušim, že se taky nazývá Pantátovo, nebo se pletu? |  |
|  | Matčino, 28.9.2019 To by mně zajímalo, kterýmu jablku u vás říkáte Matčino. |  | Mráz a hrozno, 22.9.2019 Cukr v bobulích zmrznutí brání, ale když by to bylo víc, poškodí se.
|  | Novozalozeny travnik plny plevelu, 13.9.2019 Zase skoro všichni, jak je tu špatným zvykem, zapomněli vzít v úvahu kde bydlí. Mám u chalupy trávy, že bych vykrmil bejka. Když to seču, vypadá to podobně jako u PzH. Nepotřebuju tam mít green, stačí mi když po tom můžu chodit. A v okolí mám jak... celý příspěvek > |  | Konzumace plodů rajčete napadených plísní, 3.9.2019 Tak to si ty račata můžete koupit z hyperskleníků, budou na tom stejně, možná líp, protože tam mají detailně propracované technologie. Ale od prvního hokusu jste se dostal fakt daleko, žasnu. |  | Rozdělení zahrady plotem, 27.8.2019 5 m vysoký prales musíte sázet 5 m od plotu, takže si zaberete celou zahradu plotem. Něco co při 5 m výšky má šířku řekněme 50 cm musí být z železobetonu a ukotvené. Odstěhujte se k jiným sousedům. |  |
 |
|
|
|