Příspěvky uživatele - 172.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoní 2025, 1.2.2025
Díky
Kadeřavost broskvoní 2025, 31.1.2025
Ahoj zahrádkáři. Jakou koncentraci volite při postriku broskviček SULKou? Kdyžtak s tím postrikám i angrešty, meruňku atd. no a myslíte, ze kdybych dal vyšší koncentraci a postrikal s tím plevel na poli, tak bych ho mohl tím i zničit... celý příspěvek >
Nová pohroma ořechů se jménem vrtule ořechová, 4.6.2023 Obsahuje fotku
Perfektní reakce. Pobavili jsme se. Mám stejný problém. Jak tedy na hálčivce alias vlnovníka?
Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 12.6.2022
To by mohlo být ono. Díky za radu, řez jsem provedl opravdu minimální. Tento podzim a jaro to provedu poctivěji. Ještě jednou díky všem. M
Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 11.6.2022 Obsahuje fotku
Snad už bude foto dobře orientované
Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 11.6.2022 Obsahuje fotku
Zde přikládám foto.
Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 9.6.2022
Díky za reakci . PH - jde o navážku, která je slabě kyselá. Navážka je na vápenci (renzina, která je zásaditá). Postřik železem na list jsem aplikoval před měsícem, ale klidně mohu železo znovu dodat. Martin
Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 9.6.2022
Zdravím zahradníky a sadaře. Aktuálně mám broskev Suncrest krásně zaplněnou broskvemi, kadeřavost je relativně malá (dal jsem jí dva postřiky mědí). Bohužel před 14 dny jí začaly žloutnout a následně opadat listy. Provedl jsem probírku plodů(aby se... celý příspěvek >
Aký má problém?, 9.9.2021
Zdravím, asi jde o chlorózu- nedostatek železa. Jde o to, že pravděpodobně máte stromek zasazený na vápenaté půdě. Vápník blokuje vstřebávání železa a tím komplikuje fotosyntézu. Řešení - posktřikat listy naředěným přípravkem s tekutém železem.... celý příspěvek >
Cypřiš kašmírský, 8.10.2019
Tak jsem o tom přemýšlela a bylo by škoda tu borovici takhle ořezat a stejně se jí tady moc nedaří, začíná trochu žloutnout. Jsme skoro 500mnm a je tu jíl s vápencem. Na jaře jsem ji zasadila spolu s jinanem a dvěma paulowniema a ani těm se v těhle... celý příspěvek >
Cypřiš kašmírský, 27.9.2019
Pardon, oprava: borovice himálajská.. :))
Děkuji, uklidnil jste mě, ale teď se zase budu bát aby nezmrzl.. :) Letos na jaře jsem ho zasadila ven, do té doby byl vždy na zmu v zimní zahradě, tak jsem zvědavá. A myslíte, že to samé o růstu platí i na borovici hymalájskou? Tu mám také ze... celý příspěvek >
Dobrý den, mohu se zeptat zda je možné udržet velikost tohoto cypřiše na cca 4 m? Vypěstovala jsem si ho ze semínka, teď má cca 60cm a nyní jsem někde vyčetla, že dorůstá přes 30m. Šlo by ho až doroste cca 3m nějak seříznout aby už tolik nerostl a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika