|
Red Prince / Red Jonaprince, 15.10.2019  Krásne ja s času na čas si kúpim jonaprince na trhu poliaci to pestujú dosť úspešne, a je to naozaj výborne jablko hoci červenú variantu som nejedol ale tá obyčajná je sfarbená oranžovo svetlo červena. Mojím fešákom pre rok 2019 je jednoznačne... celý příspěvek > |
 |
Melrose, 14.10.2019  Áno súhlasím s melrose je to vinikajuca odroda. Skladovanie je dobré násada plodov každý rok je veľká a je potrebná prebierka. Kedze je to kríženec Jonathanu tak aj chuť je veľmi dobrá hlavne na Vianoce nesmie chýbať na stole.plody sú veľké až veľmi... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odrůda Admiral, 4.10.2019  A že pan Ivan má pravdu s tým admiralom a melódiou nasledovná ukážka ako sa dá premeskat zber melódií. Následne poputuje rovno do mlynčeka a do mrazničky na koláč. Ináč k tej melódií neviem prečo sa všade uvádza kyslejšie jablko keď je celkom... celý příspěvek > |
 |
Pinova, 4.10.2019 Ja ju mám na M26 a mám problém z drobnovanim plodov jablko dobré len veľkosť plodov nedokážem ani pri prebierke zväčšiť. Prečo? Netuším ale ináč celkom fajn |
 |
Jadroviny 2019, 4.10.2019  Súhlas Jonatan je moje druhé najobľúbenejšie jablko hneď po Fuji jedol som už kde čo ale na Vianoce chuť Jonathanu je gurmánsky zážitok. A čo sa týka krásy ja by som dal asi florinu alebo blaník ta sa vyfarby dosť do krvavo červená hoci niekedy ma... celý příspěvek > |
 |
Florina, 23.9.2019  Ja si myslím že je to perspektívna nenáročná odroda kvalitná chutná a vzhľadovo atraktívna vo všetkých našich vyskových polohách. Plodí dobre a pravidelne vrelo odporúčam |
 |
Merkur, 23.9.2019  Zdravím vás chcel by som sa vás opýtať že či niekto nemá skúsenosti s odrodou Merkur prvá úroda dopadla otrasné trápny má silná hrdzavitost u tejto odrody kde tak asi nastal problém meďnate prostriedky na jadroviny nepoužívam ale aj tak to nedopadlo... celý příspěvek > |
 |
Gala, 23.9.2019 Ja by som povedal že odroda gala ktorú mám na záhrade východ Slovenska 350m dosť trpí strupovitostou veľmi rýchlo dochádza k šíreniu ochorenia po ukončení chcem ochrany aj v letných mesiacoch kde iné odrody problém nemajú gala trpí.
Ja si myslím že... celý příspěvek > |
 |
Hadanka, 20.9.2019 Ja by som povedal že Henry masters
Ale je málo červené ale tvár má podobné konicky |
 |
Hadanka, 20.9.2019 Áno je to Fuji beny shogun
Ferrari medzi jablkami úžasná chuť vrelo odporúčam |
 |
|
 |