|
Příspěvky uživatele - 225.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koupě Palírny, 14.10.2019 Jsou to krásné výrobky, ale na to moje domácí hraní až příliš drahé. Vzal jsem tu co jsem předhazoval v prvním příspěvku a uvidím. |  | Koupě Palírny, 19.9.2019 Lisoval jsem proto, abych neohříval zbytečně hmotu - zbytečně energie navíc, nepřipaluje se, nepřenáším takovou váhu.
Víš, co je perlinka?
Pálili jsme jen šťávu.
Dakota myslel: Spirála jde přímo do styku s kvasem.
Tekuté kvasy -... celý příspěvek > |  |
|  | Koupě Palírny, 18.9.2019 Ahoj.
Díky za názory.
Pochopil jsem to tak, jak to píšeš. Ta, cos posílal vypadá luxusně, ale to je o dalších skoro 10000 víc.
Výrobce na to dává 5 let záruku.
Když jsme naposledy před lety přeměňovali vodu ve zlato, kvasy jsem... celý příspěvek > |  | Koupě Palírny, 17.9.2019 A kdyby se to používalo ve výše zmíněných zemích, jak myslíte, že by to fungovalo? |  | Koupě Palírny, 17.9.2019  Dobrý den.
Rád bych koupil destilační přístrojod pána z bazaru. Je v Jeseníku, takže předpokládám z Polska. Kolona s 2 odkalovači, chladič 3m spirála. Chladící prsty na koloně 6 ks, vnitřní reflux, rektifikace. Stačí destilovat jednou diky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|