|
Příspěvky uživatele - 177.207
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úroda meruněk 2019, 16.7.2019  Madarska v Nitre..zdroj plantex, jar'16, podpnik montclar, chutovo vyborna, plodnost stredna (v porovnani so springbluskou a starou sarkovou marhulou), Tomas |  | Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 4.7.2019  Coxova reneta, mm106, vysadba jar 2018, zdroj Caklov.
foto 1 - snaha o plosny tvar, foto 2 - najkrajsi zo 4 plodov, dufam ze jeden z nich sa docka degustacie :) |  |
|  | Poškození plodů, 3.7.2019 nebude to skor nejaky skodca? napr obalovac, nebodaj tmavka? |  | Zlatohlávek zlatý, 2.7.2019  ahojte, 30 zlatohlavkov na jednom jablku som nevidel, ale 5-6 ks je ich tam bezne. U mna je to v jeden z hlavnych skodcov jabloni, v maji zeru jablcka a zozeru ich fakt dost. foto z jabloni nemam, pochutnavaju si na prezretych ceresniach |  | Topend, 27.6.2019 marek, moja skusenost ta asi nepotesi. topend plus na st.julien z plantexu som po dvoch urodach presadil na verejne miesto. su to krasne velke slivky, bohata uroda... chut nic moc, plane "slivencie" rastuce v okoli ma sice plody 1/4velkosti ale... celý příspěvek > |  | Oskeruše, 26.6.2019 ahojte,
vyzaduje si oskorusa chemicku ochranu?
ako sa jej dari v teplej polohe?
je mozne prve plody aj nejak vyuzit alebo treba cakat desatrocia pokial zarodi plny sud a vypalit?
vdaka, Tomas |  | Trhliny - nekrózy na letorostech. Příčina?, 21.6.2019 trnovka? |  | Matčino, 21.6.2019  pan Hlavaty, Matkino nepestujem ale uvazujem o nom a tesim sa na vase zhodnotenie odrody z teplej polohy.
mimo tema Matkino, skusite hadanku? na foto su vase dve TOP oblubene odrody, ukazuje sa prva uroda par plodov. Tomas |  | Úroda meruněk 2019, 17.6.2019  spring blush, mnamka
prve plody tento rok 10.6., v 2018 boli o dva tyzdne skor / uz koncom maja
Tomas, Nitra |  | Jablcka pre bezzubych, 10.6.2019 v rodine je poziadavka zasadit taku jablon, ake konkretne odrody s maksou/jemnejsou duzinou odporucate? nemusi to byt "rezistent", praveze skor by som preferoval niektoru zo starych odrod, ale podmienka to nieje. vysadbovu jamu som pripravil cez... celý příspěvek > |  |
|  | Moruše, 28.5.2019 u mna sa krmia mladymi plodmi jablone, moruse nasadene maju, ale este nedozrievaju ani zdaleka..mohli by, tesime sa na ne velmi |  | Obaleč švestkový 2019, 27.5.2019 lepinox nepoznam, ekologickejsi pripravok?
ja som pouzil na slivky a broskyne bulldock, v popise je hlavne na jablone - obalovac, piliarka, vosky, ma kontaktny a pozerovy ucinok tak by ucinkovat mohol, aspon dufam |  | Kolko vydrzi slivka?, 27.5.2019 tak ako popri ceste to beriem, tam sa o ne nik nestara, ale mat takuto slivku v zahrade sa len tak nevidi, heh. a to nehovorim o nejakej zanedbanej zahrade nejakeho lajka, ale o skusenom zahradkarovi s trosku viac extenzivnejsim pristupom (80 rocny... celý příspěvek > |  | Kolko vydrzi slivka?, 27.5.2019  ahojte,
len pre zaujimavost, starsia slivka u kamarata, funguje takto uz par rokov..neveril som tomu co vidim |  | Žloutnutí listů nektarinky, kde je problém?, 23.5.2019 LAD? pridat vapnik aj ked zltnu listy? hnoj, kompost, mulc ok, s liadkom si to premyslite. Tom |  |
 |
|
|
|