|
Simonit&Sirch zkušenosti, rady, návody, 29.8.2019  samot - to tě bude zajímat: Guyot: l'impostazione della ramificazione.
taktéž jsem blízko Polska - okres Jeseník a zabývám se pěstěním PIWI odrůd
|
 |
Doporučte moštovou červenou odrůdu vinné révy PIWI, 23.3.2019 Refraktometr mi měří naprosto přesně a moštoměrem se měří filtrovaný mošt, jinak si moštoměr taky umí vymýšlet. :-D |
 |
|
 |
Co vaše réva 2019?, 14.3.2019 I kousek od nás na severu je pěkný vinohrad :-)
Winnica
Petr
|
 |
Co vaše réva 2019?, 14.3.2019 Jesenicko: Ostříháno a našupáno do množárny, 20 PIWI odrůd.
Petr |
 |
Papriky 2018, 18.2.2018 Vzhledem k tomu, že stále ještě nemám skleník, páč stále vypočítávám energetickou náročnost na plnou automatizaci, mne napadá dotaz. Proč všichni vyséváte papriky tak brzy? Máte je do skleníku? Vždy mi stačilo nakličovat až koncem února, abych měl... celý příspěvek > |
 |
Kdoulovec - roubování, 10.5.2017 Prosím někoho znalého či ochotného o radu. Na co lze naroubovat kdoulovec japonský? Rád bych vytvořil kulovitou korunku kdoulovce na dvoumetrovém kmínku. Tak, aby to za pár let nechcíplo. Díky předem za jakékoliv postřehy.
Petr |
 |
Dřezovec trojtrnný, 10.5.2017 Před dvěma lety jsem vysel 5 semen dřezovce. Vzešly 4 rostlinky. Současný stav je takový, že tři rostliny jsou půl metru vysoké a silně otrněné a jedna je tři metry vysoká a zcela bez trnů. Obě zimy přežily bez ochrany a bez úhony. První zima byla,... celý příspěvek > |
 |
Co říkáte na tento barbarsky poškozený ořešák ze školky, 31.3.2017 Obhajuji dotaz pana Rábka takto:
Pan Rábek (dle mého) reagoval (ovlivněn) na "vyblitý mýtus" o rozvoji kořenové soustavy ořešáku. Takže by mne spíše zajímalo, kdo rozhodnul o tom, který kořen poroste a který neporoste z osekaného kořenového... celý příspěvek > |
 |
Jakou vybrat vinnou révu, 19.3.2017 Tak. A líp už poradit nepůjde. |
 |
Jakou vybrat vinnou révu, 19.3.2017 Určitě bych zkusil Solaris. Je tu pěkné téma. |
 |
|
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 17.2.2017 Asi jsem to přehlídl v nějakém delším příspěvku, ale tohle moc pomůže. Díky. :) Tak jdem na to. ;)
Petr |
 |
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 12.2.2017 Chci zkusit Rockwool, ale jak velký kostky? Jestli jsem to někde nepřehlídl.
Poradí někdo jakou velikost vybrat pro jednoočkové řízky?
Petr |
 |