|
Příspěvky uživatele - 209.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žloutnutí listů, 21.4.2024 Dobrý večer,
loni jsme zasadili hrušeň Faworytka Red, Letos krásně a bofatě kvetla. Nyní jí začaly žloutnout listy. Zatím neopadávají. Je možné, že má nasazeno na hodně plodů a je třeba je zredukovat? Napadá Vás nějaká jiná přííčina? Děkuji... celý příspěvek > |  | Padlí?, 31.7.2022  Dobrý den,
poprvé mi zaplodila vinná réva. Včera jsem na dvou hroznech objevila takovéto pavučinky. Je to padlí? A co s tím? Děkuji |  |
|  | Ruj vlasatá - řez, 22.8.2019 děkuji, také to vypadá na radikální řez :) |  | Ruj vlasatá - řez, 14.8.2019  Ona se bohužel větví tak nějak různě, předchozí majitelé ji nijak nebrzdili 😄 |  | Ruj vlasatá - řez, 14.8.2019  Dobrý den,
máte někdo zkušenost se řezem takto velké ruje? Jak velký zásah snese? Potřebuji záhon pod ní prosvětlit a trochu ji zmenšit. Zatím jsem vždy odstřihávala jen ty dlouhé výhony, ale teď by to byl asi radikálnější řez.Děkuji. |  | Krytonosec, 15.6.2019 Dobrý den,
včera jsme na zahradě objevili velké množství krytonosců. Ředkvičky jsem již musela vyhodit, teď intenzivně útočí na kedlubny, asi z nich také nic nebude. Jak se ho zbavit, opravdu vysbírat nejde...
Děkuji
MP
|  | Kterou odrůdu koupit?, 3.4.2017 Díky moc líbila se mi podle názvu |  | Kterou odrůdu koupit?, 3.4.2017 Dobrý den,
v meruňkách se vůbec nevyznáme, proto prosím o radu. Kterou z těchto meruněk byste zvolili do nad. výšky 270m - Goldrich meruň.semenáč ZK, Meruňka Hargrand ryngle zelená ZK, Meruňka Ledana ryngle zelená ZK, Meruňka Lejuna myrobalán ZK,... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat borůvky?, 16.8.2016 Děkuji za radu :) |  | Jak ostříhat borůvky?, 16.8.2016  jen nechápu, proč mi to tady otáčí fotky :(
takhel hezky mi plodily :) |  |
|  | Jak ostříhat borůvky?, 16.8.2016  a druhá |  | Jak ostříhat borůvky?, 16.8.2016  Dobrý den,
loni jsem koupila borůvky (pár šlahounků) a za rok mi takto narostly. Teď řeším, jak je zkrotit. Jedna půjde asi hezky stáhnout a půjdu nahoru do keře, ale ta druhá se mi jakoby "plazí". Poradíte?
Děkuji Monika |  | Jak se jmenuje tento keř?, 4.10.2015  ještě jedna fotka blíže |  | Jak se jmenuje tento keř?, 4.10.2015  Dobrý den, jak se jmenuje tento keř a kdy ho stříhat, nějak mi přerůstá přes hlavu :) Díky Monika |  |
 |
|
|
|