Příspěvky uživatele - 151.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lis na ovoce, 23.7.2006
Koupili jsme chalupu na jejíž zahradě je plno jabloní. Pořídila jsem si kůli moštu drtičku a lis na ovoce.Lis jsem vyzkoušela již nyní při odšťavňování rybízu na sirup.Bylo to s velkými problémy.Stále se nám protrhávala látka (trička a pod.), do... celý příspěvek >
Ixia, 20.4.2006
Zakoupila jsem si cibulky Ixie. Nevím,zda tyto cibule na zimu vyndavat ze země a jak uskladnit. Ještě nikdy jsem se s těmito  kytkami nesetkala a na netu o nich nic nenašla. Poradí mi někdo ???
pěstování Jiřin, 19.4.2006
Dobrý večer. Nejjednodušší asi bude, když si zadáte na internetu "jiřinky" a vyjede Vám mnoho článků, z kterých se dozvíte zcela vše, co bude zapotřebí. Jiřiny mám moc ráda,jsou nenáročné /to je něco pro mě/ a dělají radost velmi dlouho.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika