|
Příspěvky uživatele - 70.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umírající rybky, 22.2.2020 No tak právě, že vše souvisí se vším že ano. Naprosto nevhodna velikost akvaria = rychle zkazena voda z krmiva a poté z odpadnich latek, ktere ty ryby vylucuji. Podívejte se na nároky jednotlivých ryb a doporucenou litráž. Dva sumecci ve 25 litrech,... celý příspěvek > |  | Umírající rybky, 21.2.2020 Neni to nemoc. Nevhodná velikost akvária, mnoho rybek. O výběru druhů a jejich nárocích ani nemluvím. Je to otrava dusitany. Denně měnit 1/2 vody v akvariu. Okamžitě koupit větší akvárium. Nicméně si myslim, že tady už to maji stejně všichni... celý příspěvek > |  |
|  | Kůra - škůdci, 4.1.2020 Dobrý den,
Mám možnost sehnat kůru z jehličnatých stromů z pily, kterou bych chtěla použít jako mulč k ovocným i okrasným keřům, popř. na skalku. Co mi však vrtá hlavou je, zda si do zahrady společně s kůrou nemůžu dotáhnout nějaké škůdce. Bylo by... celý příspěvek > |  | Rozestupy mezi rostlinami, 19.8.2019 Tak jsem ještě ten původní návrh předělala. Misto ibišku dám tu tavolu červenolistou, přidám ještě jednu veigelii s panašovaným listem. Jen ještě přemýšlím nad vzdáleností od plotu souseda. Kolik byste dali? Aby mu keře neprorůstaly plotem, ale zas,... celý příspěvek > |  | Rozestupy mezi rostlinami, 14.8.2019 Viděla jsem ji u plotu a právě, že byla vysoká jako plot cca 180 cm. Ale musim to ještě pořádně prověřit zrovna šel někdo kolem, tak jsem tam nechtěla poskakovat a obhlédat, at nevypadám jak nějaký šmírák ale ta myšlenka něčeho... celý příspěvek > |  | Rozestupy mezi rostlinami, 14.8.2019 No já mám v plánu nechat to volně růst. Skusím tu zlatici zapěstovat tak, aby měla co nejníže větvě a uvidím, kdyžtak to podsadím, jak psala Lída. Jen ještě zvažuju, jestli ta rugosa není oproti všem malá, jestli ji tam vůbec dávat. Dnes jsem viděla... celý příspěvek > |  | Rozestupy mezi rostlinami, 12.8.2019 Dobrý den, chystám se vysadit živý plot z kvetoucích keřů. Snažila jsem se nakombinovat tak, aby vždy něco kvetlo po celé délce, proto jsem se rozhodla pro střídání keřů po jednom. Pořadí rostlin jsem se rozhodla střídat takto: trojpuk, ibišek... celý příspěvek > |  | Název rostliny, 19.7.2019  Dobrý den, prosím ví někdo co je to za rostlinu? Květ ještě není plně rozvinutý, ale snad to i přes to někdo pozná...
Díky
Andrea |  | Lesní jahůdky, 24.7.2018 No tak já jsem v šoku, jak jsem zde psala někdy v květnu - vypěstovala jsem si měsíční jahody Rujany ze semínka, zasadila do záhonu, krásně rostou, kvetou no a když jsem ochutnala první jahůdky, přišlo rozčarování. No větší hnus jsem nejedla. Ty... celý příspěvek > |  | Střídání rakytníku a aronie, 17.5.2018 Dobrý den,
mám v plánu vysadit do řady k plotu 3 keře aronie a 3 keře rakytníku. Můžu je vysadit na střídačku (aronie, rakytník, aronie, rakytník...) nebo raději každý druh pospolu? Původně jsem to měla naplánováno kazdy druh u sebe, ale napadlo... celý příspěvek > |  |
|  | Identifikace rostliny, 6.11.2016 Ano to je přesně ona! Moc děkuji za pomoc. |  | Identifikace kytky 2m nemrazuvzdorná kaštanovitý vzhled plodú, 5.11.2016 Díky moc. |  | Identifikace rostliny, 5.11.2016  Dobrý den,
potřebovala bych pomoc při identifikaci rostlinky na fotce. Ví někdo?
Předem děkuji
Koláčková |  |
 |
|
|
|