|
Příspěvky uživatele - 212.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Třešeň výsadba, zástřih léto, 19.8.2019  Děkuji za odpovědi. Stromek jsem nakonec nějak prostříhal a upravil okolo spodné části. Podle popisku má být veliky "small to medium" takže veliký strom to nebude, No alespoň to bude trochu překvapení. |  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019 Tak jsem volal ještě do zahradnictví aby koukli na ten modrý papír (já už ho vyhodil) a skutečně se nedá zjistit na jaké podnoži to je vypěstované. Omlouvali se mi, že to chodí s Itálie a že prostě neví. Takže to bude asi přkvapení |  |
|  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019  3 |  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019  2 |  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019 tady v ještě v obchodě |  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019  obrázek 2 |  | Třešeň výsadba, zástřih léto, 12.8.2019  Dobrý den. Předem píši, že jsm úplný amatér a včera jsem zasadil první ovocný strom v životě. Koupil jsem v jednom zahradnictví třešeň a zasadil viz foto níže. Nikdo mi nebyl schopen říct jak veliký strom bude popřípadě co s ním hned po zasazení... celý příspěvek > |  | Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 28.3.2017 Stroj jsem používal zatím jen jednu sezonu, ale po chvíli mě pěkně brní ruce a nepomohou ani madla od Vari i když jsou na omak pěkně měkké.Při servisní prohlídce jsem na to upozornil, ale při vrácení mi bylo sděleno, že to tak prostě je. Jinak zatím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|