|
Příspěvky uživatele - 198.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
John Deere, 18.6.2008 No tak jsem se koukl na www.deere.com a opravdu jsem to asi dělat neměl. Ceny jsou opravdu poloviční. Původně jsem chtěl jit do JD X300R, ale těď, když jsem to viděl, do něj nejdu (né v ČR). |  | Zahradní taktůrek II, 18.6.2008 Dobrý den,
ješte jsem jednou pročetl vše co se týkalo zahradních traktůrků a narazil jsem na značku YARD-MAN. Konkrétně jsem přemýšlel o modelech:
1) HN 5220 K Deluxe
2) AN 5150 K Deluxe
Druhý zmiňovaný má nižší výkon (ten by mi... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní traktůrek, 16.6.2008 Má někdo z Vás zkušenosti s tim John Deerem? Pokud ano prosím napište Vás názor... spokojenost nebo nespokojenost (klady, zápory)?
A ješ bych se rad zeptal, jak moc zaleží na té přední nápravě, jedinou litinovou přední nápravu sem pravě viděl pouze... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek, 12.6.2008 Ještě by přicházel v úvahu jeden traktůrek a to Mountfield XT 190 HD. Má někdo z Vás zkušenosti s tímto traktů? Budu moc rád za jakékoliv informace o tomto modelu.
Děkuji |  | Zahradní traktůrek, 12.6.2008 Má někdo z Vás zkušenosti s tim John Deerem? Pokud ano prosím napište Vás názor ... spokojenost nebo nespokojenost (klady, zápory)?
Děkuji |  | Zahradní traktůrek, 12.6.2008 A jak je to s těma kladkama, někdo tu popisoval že vydrží jen 6mh, pak začnou hučet? |  | Zahradní traktůrek, 11.6.2008 Po 10 (7) letech bych si představoval, že se udělá generalisimus motoru a motor pofrčí zase 10let. Samozřejmě je otázkou cena generálky motoru v porovnání s cenou nového motoru. Předpokládám že používané motory v dnešní době prošli... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek, 11.6.2008 Dobrý den,
několikrát jsem pročetl témata týkající se zahradních traktůrků, ale stále nevím jaký bych si měl pořídit. Budu tento traktůrek používak pouze k sečení travní plochy (rozloha 2500 až 3000 m2, v části zahrady mírné stoupání a kolem rybníka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|