|
Příspěvky uživatele - 227.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Semena z Asie - neklíčí - likvidace na celnici?, 11.2.2020 Je to pár dní, co v TV ukázaly, jak zásilky procházejí rentgenem. Zničí semena, nezničí? |  | Melouny 2019, 8.8.2019 Letos se mi v ničem nedaří, o melounech to platí taky. Tak mizernou sezonu nepamatuji. Asi si za to můžu sám, nemám na melouny čas a podle toho to vypadá.
Slizeny zatím jen 2 pody pěstované venku na kompostu. Ve foliovníku do poloviny července... celý příspěvek > |  |
|  | Melouny 2019, 12.3.2019 První roubované sazenice pro tento rok mám připraveny. Za 3 týdny, pokud počasí dovolí, půjdou do foliovníku. Letos jsem připraven lépe, už nechci propásnout nástup jara jako před rokem. Když máme to oteplování, je třeba ho využít!
|  | Pěstování pod umělým světlem Hydroponics skleník, 12.3.2019 V poslední době jdou levně nakoupit LED na AliExpress.(COB LED Grow Light) Stačí jen přišroubovat na chladič a připojit šťávu. Drahá hotová svítidla je nesmysl kupovat.
Pěstovat zeleninu přes zimu bude asi ekonomicky mimo ale jde to. Poved se mi... celý příspěvek > |  | Semena z Asie - neklíčí - likvidace na celnici?, 12.4.2018 Výsev jsem dělal několikrát s časovými odstupy (semena z balíčku postupně 3 krát, různé substráty nebo perlit). Teď už je vyseto vše co přišlo a výsledek opět špatný. Když vyklíčí jedo semeno melounů z balíčku, považuji to za úspěch. Prostě bída.
|  | Svícení při pěstování sadby, 13.1.2014 Výbojky mají sice lepší svitivost na Watt, jenže svítí i v barvách, které jsou pro rostliny k ničemu. Proto jde velká část energie nazmar.
Tuto nevýhodu odstraní LED světla, u kterých lze svítit jen potřebnou barvou. Učinnost a cena LED je stále... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|