|
Příspěvky uživatele - 5.189
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znehodnocené plody - houbová choroba?, 14.6.2019  Plod 2. |  | Znehodnocené plody - houbová choroba?, 14.6.2019  A list... |  |
|  | Znehodnocené plody - houbová choroba?, 14.6.2019 Další foto... |  | Znehodnocené plody - houbová choroba?, 14.6.2019  Zdravím,
chtěl bych poprosit o radu, cca tři dny pozoruji na sedmileté broskvoni Redhaven zvláštní, červeno-vínové, až do fialova zabarvené fleky na plodech, většinou v dolní části. Tam, kde je toto poškození (nemoc) výraznější, tak je to i lehce... celý příspěvek > |  | Broskvoň žluté fleky na listech, prosím o radu, 29.8.2018 Tak to jsem rád, děkuji moc za radu a dobrou zprávu. |  | Broskvoň žluté fleky na listech, prosím o radu, 27.8.2018  A do třetice jiný list: |  | Broskvoň žluté fleky na listech, prosím o radu, 27.8.2018  Druhý obrázek stejného listu: |  | Žluté fleky na listech broskvoně, 27.8.2018  Dobrý den,
jsem začátečník a amatér, možná budu mít tedy úplně jasný a debilní dotaz. Mám broskev Redhaven vysazenou v roce 2012, od roku 2014 začala každý rok více a více plodit. Letos byla úroda poměrně bohatá a zatím logicky největší, plody... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|