|
Kořeny révy, 14.6.2010 Velký omyl, jsou to rosné kořeny. Rychle s nimi pryč, hrozí převzetí funkce hlavního kořene a pozdější odstranění může vést ke stresu až úhynu keře. |
 |
Řezat na větevní kroužek nebo čípek?, 22.3.2010 Já řežu broskvoně (i nektarinky) každý rok a to až jsou cca 0,5 - 1 cm velké plůdky, nechávám dle síly větvičky jeden až čtyři plůdky. Přitom řežu i větve rostoucí dovnitř koruny, i když ty nenechávám nikdy tak zesílet a hlavně je zakracuji průběžně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Založení a oplocení sadu na orné půdě, 22.1.2010 Dobrý den,
poradil by mě někdo jestli jde založit a oplotit ovocný sad na orné půdě? Mám ornou půdu za vesnicí a chtěl bych si tam vysadit a oplotit sad. Na kterém úřadě se dozvím jestli je to možné a jesli musím žádat o povolení.
předem moc děkuji... celý příspěvek > |
 |
Konstrukce převodovky DSK-317/S r. výroby 1994, 28.10.2009 Dobrý den, potřeboval bych plán převodovky DSK 317/S s katalogovými čísly náhradních dílů. |
 |
Slepičí trus - zkvašený nebo sušený, 31.8.2009 Zdravím,
jak je lepší použít slepičí trus zkvašený v sudu s vodou nebo ho můžu sypat k rostlinám sušený? (v rozumném množství)
Předem díky za rady. |
 |
Pěstování ve sponu, 3.8.2009 Moc dík za vysvětlení už to chápu. |
 |
Pěstování ve sponu, 3.8.2009 Dobrý den, prosím vás vysvětlí mi někdo co je to pěstování ve sponu?
Uvítal bych obrázek takového sponu nebo odkaz na nějaké stránky.
Předem moc děkuji. |
 |
Ztráta vody v jezírku, 12.6.2008 Díky za radu a ještě se zeptám jakou mouku.Hladkou nebo polohrubou.Předem díky. |
 |
Ztráta vody v jezírku, 11.6.2008 Tak ted se to tečení zastavilo a teď najít díru poradí mi někdo jak nejlépe na to? |
 |
Ztráta vody v jezírku, 10.6.2008 U me to odparovani nebude za 3 dny 20 cm. |
 |
|
 |
Ztráta vody v jezírku, 10.6.2008 Mám jezírko 2x2,5m nejvetsi hloubka 1,2m.Ztrácí se mi voda.Dočetl jsem se že to může být kapilární uzávěrou.Co by jste mi doporučily? Jak mám zjistit čím to je že se ztrácí voda.
Předem děkuji. |
 |